Trust no one!!!

Ha! Glöm area 51, Arkiv X, irrande ljus på himlen och andra fenomen. Nu är det verkliga mind control projektet sjösatt och effekterna börjar smyga sig in i våra liv.

Det var assistent S som fick mig att inse vad som är på gång. Från att varit en hängiven antiroyalist sitter hon nu som klistrad framför TVn med ett saligt leende på läpparna så snart Silvia visar sig. Förr var det upp och ned vända kors och "fyfyfy…", ett uttryck som annars mest reserveras för mig när jag glömt sprutan eller slöar i stället för att träna så snart nåt kungligt dök upp.

Jag tror hon mumlade nåt i stil med "åh så trevlig hon och Viktoria är" i kväll innan hon åkte hem.

GIVETVIS har "the man"  hällt nåt skit   i vårt vatten så vi motvilligt styr över till royalismen. I nästa avtalsrörelse handlar det inte längre om kronor eller procent. Nej, en porslinsmugg till varje anställd med kungafamiljen på eller en DVD med kungens samtliga jultal så skriver vi på vad fan som helst. Även när det gäller andra väsentliga behov har vi sakta glidit över till att leva genom the royal family. Varför trassla med det motsatta könet då ju Madeleine och hennes 18e fästman kanske snart gifter sig och DEN bröllopsnatten slår säkert allt vi kan hitta på.

Tack, annars är det bra. Tittar på de rullstolsburna grabbarna i Köping som – i likhet med mig – verkar ha ett jäkligt bra liv. Jag hoppar visseligen inte fallskärm eller spelar hårdhänt rugby. Men det gjorde jag inte som gående heller, så varför skulle jag börja nu? En del människor får för sig att du ska börja älska knepiga utmaningar bara för att du fått ett funktionshinder. Men så är det ju inte, du förvandlas möjligen från soffpotatis till rullstolsnudel!!!

Frän fredag på er:).

 

3 kommentarer

  1. Kajsa

    Oh tänk om man fått fara på Viktorias bröllop, då hade jag haft nåt att skryta med och hela släkten har fått vara avundsjuk

  2. Sören Fjellstedt

    Så e de Ingo livet förändras mer för dom runtomkring än vad det gör för den som blir handikappad……

    Många frågar mig hur kan Du vara så glad?

    Men Du vet ju Ingo att är man en glad skit innan är man det efter också 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.