Gräsmattemys

Bröllopet som inleddes 19 juni fortsatte igår på brudparets gräsmatta någonstans i Umeå. Jag och Nicole testade det ovanliga nöjet att åka handikappbuss, vilket gick elegant. Väl på plats var det folkligt, festligt och fullsatt. Jag parkerade i bekväm närhet av ett riktigt gott sommarvin. Kompletterat med smaklig champagne och smarriga pajer var det kulinariska väl säkrat. Trevligt sällskap där i partytältet som jag parkerade i – svenskt sommarväder, vet ni…, slöt cirkeln. Jag var ohyggligt spirituell vilket INTE berodde på vissa drycker i höga glas. Nicole som bara konsumerade pommac var nämligen lika spirituell, så det kanske berodde på det fina vädret eller nåt:)…

En fantastisk bröllopstårta i tre våningar avslutade dagen för mig. Festen fortsatte men ett par timmar är lagom för mig.

Littorin affären säger jag inte så mycket om. Däremot spår jag att det inom ett år finns minst tre böcker som grundligt avhandlar frågan. Appropå böcker, jag fick en massa bra böcjker av min vän A i veckan. Däribland många "Det Bästas bokval".

-Ååh, tänk om En liten  hjältinna skulle funnits med, sa assistent B längtansfullt.

Hon hade lånat ut den för massor av år sedan men inte fått igen den.

När jag ställde in böckerna i bokhyllan hade jag en extra koll på titlarna. Och otroligt nog fanns just den bok hon sökte. Kul eller hur?

Metafysisk Måndag. Vad det nu kan betyda, men bra lät det. Jag har förresten fått signaler att fler bloggar beter sig helknäppt. Så vi låtsas inte om det utan kör vidare…

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.