Att möta det motsatta könet

 

Veckan som gick innebar ju bland annat Alla Hjärtans Dag. En tillställning som i princip gick förbi. helt obemärkt . Men jag började i alla fall fundera lite. Hur datade vi på 70-taler? Då själva ordet inte var uppfunnet.
– Kanske skickade ni brevduvor, funderade assistenten Elvira från sin plats bakom ratten i min bil. Hon liksom de flesta runt 20 är övertygade om att jag föddes på typ 1600-talet och var hänvisad till den tidens kommunikationer bara för att vi inte är uppväxta med en Ajfån i näven…
Mja, kanske var vi lite sega i mina hemtrakter. En och annan hade väl en träff men det hörde inte till vanligheterna. Spontanmöten i baksätet på bilarvar nog Vilhelminas vanligaste dåtidsdate.
På senare år har olika varianter prövats. Vi var på lokal i Skövde för några år sedan. En av mina kompisar frågade konsekvent alla tjejer: ”Men hör du va har du för skoter då???”. Han fick gå ensam hem den kvällen.
En annan som nog också blev ensam var den som mitt i dansens virvlar ömt viskade: ”Hörrdu. Du svettes bra lite för att vara så fet…”.
Och Whitney gick vidare. Det har väl varit utförsbacke rätt länge. Det är en tuff bransch där det lätt kan gå fel.
På tal om tufft. Vad ska vi egentligen tro om mannen som sägs ha överlevt i två månader i en översnöad bil uyanför Umeå? Jag vill nog se lite mer info innan jag köper den historien, men stämmer det är det fantastiskt.
TREVLIG HELG!!!
Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.