Ja vem kan man lita på?

Ser ett inslag om byggfusk i Plus. Och sammanlagt, med allt som granskas, kan man lätt få för sig att det är omöjligt att ens bygga en hundkoja utan att bli dönarre.

Det gäller att tänka sig för. Det är lite som med försäkringar. Nästan alla regleringar går bra med det är de få där det skär sig man får höra talas om.

Själv har jag inga talanger i byggbranschen. Jag byggde ut garaget hemma för att rymma min Buick runt 2000. Är antagligen med som skräckexempel i någon bygghandbok nu. Men kul hade jag.

Vet ni – det är snart helg igen!!!

2 kommentarer

  1. B-RW

    Som du tidigare har skrivit vad som helst kan hända i bloggvärden.Jag satt här och läste några inlägg du hade gjort bla,busschauffören B.Och drar mig till minnes en liten episod som hände , när jag skulle åka buss till V-mina.Just den här dagen åkte en ovanligt pratsjuk dam med.Jag hade satt mig längst fram till höger,och hon hade parkerat sig stående snett bakom föraren,och hon pratade o pratade o pratade.Hon berättade att hon var nyss hemkommen från en solsemester från kanarieöarna.Ja det var så underbart,god mat o dryck,drinkar på stranden,åxså denna fantastiska sol.Tyck du int jä e brun? Näe svarar han.Men si du int hur brun jä e,och drar upp kjolen i navelhöjd.Då exploderar busschauffören,dra ne kjoln å gå å sette för helvette. Just i detta ögonblick brister jag.I ett gapskratt som inte går att hejda.Vilket inte gör situationen bättre.Högröd i ansiktet,stirrande blick,med händer som liksom mjöjkar ratten ,och maniskt gungande fram och tillbaka inser jag att kokpunkten är nådd.Snabbt förflyttar jag mig längre bak i bussen vilt skrattande.Damen ifråga har satt sig hos en annan resenär,som om ingenting hade hänt.När jag hör henne fråga,tyck du int jä e brun.Frid å fröjd.

  2. Grannen U

    När du byggde om eller ut garaget kommer jag aldrig att glömma jag hade sett hur du tänkte göta men det hade inte min sambo,jag gick hem och sade ingemar ske försök å backa in bil`n inni garage men bil´n e 5 å förti å garage e bäre 4 å sjutti.Det kan han ju inte sa hon bestämt.Efter ett tag startade bilen och vi såg från vår altan hur Du ställde den med baken mot garaget och började backa
    Du skulle ha sett hennes min när hela bilen försvann in i garaget och du kom ut och stängde porten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.