våren är här – tro det eller ej!

Av , , Bli först att kommentera 6

Idag smaskade två vårtecken rakt in i min oförberedda gestalt. Det första var att jag nästan obehindrat kunde göra en rullstolsresa ut till brevlådan. Detta är nono under vintern. Det under vintern spridda gruset gjorde visserligen att jag spann en del med den fungerande foten men jag kom fram utan problem. Vårtecken nummer två var två glatt mullrande motorcyklar som våryrt dundrade förbi mitt fönster. Nu fattas bara en raggarbil med (obs viktigt) förarens armbåge hängande ut genom fönstret.

Tyvärr vet jag med ålderns rätt hur det går. Det flimrar till och så plötsligt är det midsommar. Sen ett nytt flimmer så är det älgjakt. Och knappt har sista skottet smullit förrän tomten kommer smygande runt knuten. Det går med andra ord fort. Och det samma gäller en blogg i VK….Ha en trevlig kväll.

Tiden går…

Av , , Bli först att kommentera 4

Senast jag skrev var det januari. Jag har fått min första spruta, Modernum, och om några dagar vågar jag röra mig lite efter ett års karantän. Det absolut första blir att klippa sig, något jag verkligen längtat efter. För övrigt är jag ju pensionär nu men tack vare den långa karantänen blev övergången nästan omärklig. Mitt problem just nu är av välfärdskaraktär, kan man gsäga. Jag fick nämligen ett presentkort på 6 000 spänn från jobbet och det är minsann inte lätt att hitta något att köpa. Men nu blir det i alla fall elektronik för hälften så får jag se om fler ideer dyker upp. Tur det gäller i två år… Ha en god fortsättning allihopa. Snart är det påsk!