Petter Nilsson(SD)

Mogges märkliga förtroende!

Morgonens livesändning:

Sverige har idag omfattande problem på grund av den ansvarslösa invandringspolitiken övriga partier drivit.
Morgan Johansson försöker fortsätta låtsas som att kritik mot den ansvarslösa invandringspolitiken skulle vara rasism. Som att Sverigedemokraterna inte skulle kritisera politikerna från övriga partier för den politik de drivit.

Morgan Johanssons roll är förstås att hitta lösningar på ”utmaningar”.
I replikskiftet mot Sverigedemokraternas riksdagsledamot från Skellefteå, Jonas Andersson, sätts istället hans roll – att hitta lösningar – i tvivel.

Jag känner inte Socialdemokraternas interna struktur, men uppenbarligen har de haft bekymmer att försöka lösa problem.

Säkerligen har rädslan att bli kallad rasist inte bidragit något till Socialdemokraternas vilja eller förmåga att faktiskt lösa problem.

I en intervju med DN svarade han inte på frågan varför Sverige blivit ett gangsterparadis. Han säger att frågan är oviktig.

Det är förstås omöjligt att hitta bra lösningar ifall man inte kan se problemen.

Ministern får emellertid riksdagens förtroende att fortsatt sitta.
Trots oförmåga och ovilja att se problemens natur och – till följd se ordentliga lösningar.

Etiketter: , , , , , , , , ,

8 kommentarer

 1. Jonsson

  Konstigt nog avgick han inte självmant ens efter omröstningen. Omröstningen som Sverige tyvärr förlorade! Troligtvis stannar Morgan, för att sossarna verkligen gav vilden riklig kompensation. Det vore helt bortkastat annars.
  Väljarkåren har trots allt nu fått se ny-sossarna in action. Vilket borde mana till eftertanke.
  Då nu vilden ex-vänsterpartisten återkommer med nya hot inför budgetomröstningen, så verkar det ju som att hon fått kompensation även denna gång. Trots att S, förnekat det senast. Vilden tycks inte ha något att förlora? Vem styr i gangsterparadiset Sverige, egentligen? Demokrati?- hahaha.

 2. Kenth

  Hela den svenska politiken är ett stort fjasko.
  Sveriges största klubb för inbördes beundran?
  Den är gammaldags o förlegad…inga nya släpps in
  gamla ingångna fotspår som ger skavsår byts inte ut
  utan används tills det inte går gå där mera.
  Nä ut med det gamla och in med det nya!!
  Landets överlevnad det gäller.

 3. Kim

  Morgan Johansson är en clown som inte klarar sitt uppdrag. Sant!

  Med det sagt är det ju löjligt att hålla på med att lägga en massa tid på missförtroendeomröstning 3 månader innan valet. 1 månad är semester och en är går bort ”kring semester”. Summan är att Morgan knappast kan ställa till mer oreda än att det läggs en jäkla massa tid på detta isf viktigare saker.

  Lägger man till att Sd, dvärgen och argbiggan lätt kunde kollat med C INNAN man drog igång detta och då notera att hela skiten bara skulle ge en politisk vilde en massa makt är det ännu mer sandlåda. Idiotiskt. Oseriöst. Okunnigt. Inkompetent lägre än Morgans nivå. (Vilket inte borde vara möjligt.) Men tappar man i väljarstöd blir man kanske desperat? Men uppenbart har man inte förstått varför systemet ger möjlighet till misstroendeomröstningar. Då skulle man inte bara använda det som opinionsbildningsverktyg. Trams! Och det tar kraft från NATO-processen och de verkliga problemen med brottslighet osv. I synnerhet då det är helt osannolikt att Morgan har kvar sitt jobb efter valet. Oavsett vem som ”vinner”.

  Så grovt som s misskött många frågor är det HELT obegripligt att inte de blåbruna kan nyttja det för att vinna opinionen utan att tramsa. Kanske säger en del om vilket regeringsalternativ de erbjuder? Eller så finns det helt enkelt inte fler troll att indoktrinera? Övriga är för klarsynta?

  Nåja. Väljarbasen med allmänt okunniga och missnöjda, konspirationsteoretiker, troll och rasister applåderar säkert.

 4. Marko

  https://www.dagensps.se/weekend/resor/krismote-om-kokaos-pa-arlanda-regeringen-dok-inte-upp/

  Såhär hanteras världens mest inkompetente Morgan sitt ansvar över Arlanda.
  ”Krismöte om kökaos på Arlanda – regeringen dök inte upp”

  Sådan tur att vi räddat honom kvar genom att sälja ut våra möjligheter till Nato till ”viktiga telefonkurder”

  Maggan tänker fö inte avgå om budgeten faller.
  Inte så viktigt som Morgan och makten och skattemedel in på eget bankkonto i korrupta bananrepubliken sosseriet lyckats förvandla landet till

 5. Håkan

  Hur Socialdemokrater är,det ser vi hur den avlagde S-politruken håller på och surrar om Sverigedemokrater.I dom S märktas värld anser dom sig stå liksom ovan all kritik.Därav den arroganta uppförandet dag ut och dag in.

  • Mique

   Sverigedemokraterna är inte ett arbetarparti, Sverigedemokraterna är ett parti för bittra, lågutbildade, äldre svenska män!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.