Petter Nilsson(SD)

Tack Umeå!

Efter att ha debatterat budget för partiet, och bråkat lite kring diverse frågor senaste mandatperioderna så är jag återigen inte en ledamot av Umeå Kommunfullmäktige.
På plats 11 är det nog att anse som högst otroligt att jag tar del i Umeå kommunfullmäktige. Vill ändå passa på att tacka er jag fått arbeta med i kommunfullmäktige. Meningsfrände likväl som meningsskiljaktig. Önskar er alla allt väl.

Får väl en sista möjlighet bråka nu i september.

Vill också säga att jag är väldigt glad över de personerna som faktiskt blivit framröstade och som kommer få ta plats i Umeå kommunfullmäktige framöver. Riktigt glad över många som aktiverat sig i föreningen, vilka har mycket energi och framåtanda.

Är övertygad om att det nya laget kommer göra ett ordentligt bra jobb!

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Ulf Parde

    Ungdomar och andra landsbygdsbor som är intresserade av motorfordon bör absolut hellre rösta på SD än på MP. Men SD måste göra vallistorna på samma sätt som andra partier. Det här med centraliserade vallistor, som innebär, att en skåning representerar Västerbotten, medan Sara Gille ska representera Dalarna, är bara för tokigt.
    Vad beträffar Umeå bör SD (gärna med början nu och eventuellt tillsammans med de Borgerliga) ordentligt bekämpa Umeå kommuns trakasserier mot bilisterna. Jag tänker inte minst på senaste vansinnigheterna, med att småbarnsföräldrar ska behöva betala för hämtning och avlämning av småbarn är groteskt Att man även ska behöva betala året runt på relativt tomma Bettnesand o Norrmjöle är lika vansinnigt. Här har SD en stor uppgift framför sig. Jag tillåter mig att här ställa vissa krav på SD. Detta mot bakgrund av att jag i kommunvalet (ej i region o riksdags) gav min röst till SD.
    Vad beträffar SD:s ”paradgren” kan man ifrågasätta om Umeå kommun ska bekosta härbärgen åt papperslösa.

  2. Håkan

    Det är ganska slående hur bloggare,politiker från Socialdemokraterna och Centern som ständigt gapar på som vanligt.Och hur förljugna dom är,att vederbörande inte tål höra en annan åsikt,det vet vi sen gammalt.Utan dom låtsas som att den där annan åsikt den är hat och hot och då släpps den inte igenom.Ett enkelt sätt att få det att se ut som att kommentarerna bara håller med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.