Petter Nilsson(SD)

Mattias Karlsson (SD) blir smutskastad av TV4!

Såg det var någon som hade önskemål att jag skulle kommentera Mattias Karlsson och TV4:s scoop på Mattias Karlsson.
Summerar det genom nedanstående youtube-klipp.

För den som vill se hela intervjun mellan Kalla Fakta och Mattias Karlsson (SD), går den ta del av här!

Etiketter: , , , , , , , , , ,

22 kommentarer

 1. Marko

  Synkat vänsterdrev pågår i vanlig ordning överallt inklusive våra stora medier
  Alla skriker dom ”konspirationsteori” och vanliga Hitler kopplingar, mest Breivik i detta fallet.

  Har ännu ej hittat någon som kritiserar på saknivå.
  Alla frågor om detta besvaras ej.
  Allt precis som vanligt när åsikter som vänsten vill förbjuda uttrycks med andra ord.

  • Kim

   Ja, TV4 är ju en källa som styrs av extremkommunister. Det vet ju alla sanna SD anhängare som söker sanningen.

   Det är ju för jävligt att det finns såna vänsterkrafter som ohämmat har mage att kritisera något som har med SD att göra. Det borde solklart vara stränga straff på de som granskar SD och dess anhängare.

    • Kim

     Marko – du har ingen som helst aning om var jag lägger min röst. Men som andra som inte har något att komma med kommer du hellre med spekulationer, beskyllningar och lägger etiketter på andra. Alltså definitionerna av trollande.

     Som vanligt – inget som helst i sakfrågan mer än att du kallar TV4 för ”vänster” och flummar med ”konspirationsteorier”, vilket för en normalbegåvad ganska tydligt visar din kunnighet. Fö väldigt komiskt då just du pratar om konspirationsteorier.

     Men kör på. Trollen måste ju försvara SD. Och eftersom det inte går med fakta så måste man köra på som vanligt.

     • Marko

      Som vanligt har du inget förstått.
      Medier stämplar resultat av vår medvetna invandringspolitik som konspirationsteori.
      Och förutom att du inget begriper så ska du ändå svara men tillför noll och inget i sak.
      Som alltid.

     • Kim

      Marko – när du säger att någon inte förstår är det snarast att ses som beröm. Och är det inte du, som är mästare av OT, som brukar raljera om att man inte ska bedöma vad andra tillför? Att allt sådant är ”censur”. Jodå… Imponerande förmåga att hålla en tydlig linje…

      Fortsätt du med personangrepp isf faktiskt innehåll. Gärna med kryddande av att beskylla alla som inte håller med att vara ”vänster” och ”brunsmeta”. Helst utan att kunna konkretisera. Tror du det ökar din trovärdighet så fortsätt gärna. Rockenrolltroll!

   • brorson

    Extremkommunister var också en träffande benämning på dem, som jag brukar kallar falskvänstern, alltså borgarbrackor, som anser sig intellektuellt och moraliskt stå över vanligt folk och ser som sin uppgift att uppfostra detta folk, och i det syftet använder gammaldags klasskåmpsretorik. Ja, den radikala delen av öfre medelklassen som till skillnad mot arbetarklass-kommunisterna (som det numera inte finns så många kvar av) kallas extrema kommunister. Radikalismen består mest i sexuella perversioner samt kopiösa mänger alkohol i kombination med partydroger (cannabis, mm) och krav på legalisering av knarket (som har blivit en ”vänster”-åsikt.

    Det är väl ingen slump att Skyttedal om många uppfattas som en vänsterkraft, som en frisk fläkt från vänster, inom det gamla frikyrko- och nykterhetsrörelsepartiet KD.

    Det tragiska är att yngre och även (numera) medelålders arbetare, som aldrig har träffat verkliga (arbetarklass-) kommunister uppfattar detta borgerliga avskum som ”vänster” och uppfattar ”vänstern” som ett hot mot dem själva,. som ett hot mot jobb och välfärd och mot den svenska kulturen.

    Vad som slutligen ledde fram till Sovjetunionens kollaps, var att en borgerlig elit, som vuxit fram och gått alla partiskolo roch lärt sig marxismen utan och innan, hade bemäktigat sig partiet och staten. Inte bara i Ryssland, utan i ännu högre grad i Ukraina, som är ett land som styrs av miljardärerna. Presidenten är bara en marionett, en skådespelare, som spelade president så bra, innan president, så att ägaren till hans TV-bolag lansserade honom som presidentkandidat.

    Och i Sverige har det f.d. arbetarepartiet (S) tagit ytterligare steg åt höger genom att rata samarbete med Vänsterpartiet och i stället lierat sig med den mest arbetar- och fackföreningsfientliga partiet, C, i syfte att tvinga regeringen att visa en plan för ”klimatomställningen” = kapitalistisk planhushållning (det som man i praktiken har i ”Kommunist”-Kina.

    USA är i full färd med att politisera rättsväsendet och avskaffa demokratin och rättsstatens principer genom att väcka åtal mot EN f.d. president. Varför bara en? Borde inte Bill Clinton åtalas för sexuellt utnyttjande av en ung praktikant i Vita huset? Obama borde åtalas för morden på afghanska flyktingar i Pakistan.

    • Mique

     Du tycks åter igen ha totalt missat ämnet i Petter Nilssons inlägg! Dina kommentarer blir snurrigare och snurrigare, har du någon kontroll överhuvudtaget av det som du vräker ur dig!? Petter Nilssons inlägg handlar om sverigedemokraternas chefsidiologs konspirationsteoretiska manifest, inget annat! Dina massiva murar av text, hjälper inte Petter Nilsson eller sverigedemokraterna att komma undan sina högerextrema åsikter. Den politiska situationen i dagens Sverige liknar mycket den situation som rådde i Tyskland under början av nittonhundretrettiotalet, vi vet alla vad det ledde till!

 2. Bättre förr

  Det finns sånt som är säkert sant och sanningar som kan vara allt från kanske till rent påhitt och politiskt önsketänkande som vissa anser sant men som inte kan bevisas på ett säkert sätt och således är önsketänkande utan egentligt sanningsvärde.
  Det som kallas folkutbyte är sant om man med det menar hur många i Sverige som har utomnordisk bakgrund och hur den andelen ökar jämfört med de med nordisk bakgrund och hur många som i genomsnitt föds i respektive grupp.
  Det är bara att räkna, och de fyra räknesättet räcker, dvs det är inte matematiskt komplicerat. De som vill påstå annat använder sig av ord som rasism, främlingsfientlighet och likande luddiga begrepp, i sin ilska över att man har vågat räkna, men inte av sund statistik och matematik.
  På samma sätt ser det ut i många andra sammanhang, man kör ofta med guilt by association, svårt att översätta enkelt, men man blir skyldig genom att man tycker vissa enstaka saker som råkar påminna om t.ex. Breivik, men som lika gärna kunde ha sagts av någon annan, t.ex. från V, S eller C, men då ansetts OK då personen inte anses vara eller stå nära SD. Som när Löfven för några år sedan råkade glömma sig och säga Z-ordet nästan färdigt inför media.
  Om en SD:are skulle råka göra samma sak är överseendet inte lika stort.
  Skjutningarna är också en statistisk/matematisk sanning, som vissa ändå försöker förminska med olika politiska önsketänkanden, samtidigt som vänstermedia belönar gangsterrappare, både genom att spela deras musik, tala gott och förstående om dem och ge dem priser.

 3. Malin

  Media hanterar Sverigedemokraterna, liksom närstående partier som Sannfinländarna, på liknande sätt! Man försökte tiga ihjäl sympatierana. När det inte fungerade, arbetar man för att förknippa viljeyttringarna med extremism..allt för att skrämma bort väljare. Efter gårdagens valresultat i Finland, kommer säkert Sanna Marin belönas med hög post i EU akternativt FN för sitt ”globlaistiska” agerande.

  • Mique

   Sannfinländarna är ett socialkonservativt, nationalistisk, högerpopulistiskt politiskt parti, som grundades i resterna av Finlands landsbygdsparti. I motsats till Sverigedemokraterna, så har Sannfinländarna ingen som helst koppling till rasism, fascism eller den konspirationsteoretiska ZOG-miljön.

   • Bättre förr

    Sannfinländarna har liksom SD sett hur Sverige förfallit i den oerhört snabba invandringens spår, och vill inte ha mer invandring (Finland har mycket låg invandring jämfört med Sverige). SD såg tidigt de problem som skulle komma genom dåligt fungerande integration. integration fungerar dåligt även i andra länder där integration ska lösa problemen, assimilation fungerar bättre och är lättare att genomföra om de aktuella kulturerna och religionerna är mera lika. Integration är ett ofullständigt sätt att lösa problemen utan att egentligen och kraftfullt ställa krav på att folk ska lyda samma lagar och värderingar. USA hade från början i huvudsak kristna invandrare, som dock trängde ut urinnevånarna på ett fult sätt. Men trots den relativt religiöst och kulturellt enhetliga befolkningen, har man haft stora problem med italiensk maffia och andra starka klanliknande grupper, som förutom kriminalitet skaffat höga positioner för de som invandrat från samma Europeiska och asiatiska länder. Med mera. Men ju fler och ju mer olika de grupper är som migrerar till ett land, desto större risk för klanbildningar och andra relaterade problem, när de invandrade från sina respektive grupper vill öka sin egen makt och sitt inflytande över samhället. Inget konstigt egentligen, men vi som ursprungligen bodde i landet har haft en tillit till myndigheter och ett samhälle som försökt minska korruptionen. Den tilliten kan snabbt försvinna om nya grupper med andra intressen tar plats i myndigheter och organisationer.

 4. brorson

  Med falskvänstern menar jag en elit, som är att räkna till övre medelklassen, vilka använder vänsterfraser för att genomdriva en politisk agenda, som gynnar den klass de själva tillhör och missgynnar arbetarklassen. Jag menar alltså att begreppen höger och vänster har bytt plats, jämfört med de begreppens ursprungliga betydelse.

  För mig står det helt klart att SD är ett parti som står till vänster om C, som S helst vill samarbeta med och gå till mötes, men något till höger om V, som S absolut inte vill samarbeta med, Detta sett till begreppens ursprungliga betydelse. Må vara att även V är starkt influerat av borgerligt tankegods. Att svenska arbetare utsätts för låglönekonkurrens av importerad arbetskraft är klassisk högerpolitik.

  För att förstå varför det har blivit så här, måste man gå tillbaka till 1970-talet, när den blivande eliten var ”fattiga” studenter och drömde om att bli administratörer i ett kommande Kommunist-Sverige. Man lyckades inte alls få med sig den dåvarande arbetarklassen på noterna att ställs under dessa verklighetsfrånvända individers förmynderskap. Därför vil de helst byta ut svenska folket mot ett nytt, och mer lättmanipulerat och lydigt folk, Gammal arbetarpolitik kallas nu ”högernationalism”.

  Förre V-ledaren Jonas Sjöstedt ondgör sig nu över att SD – enligt honom – fått igenom krav att en extrem kärnkraftmotstsåndare ”petas” från Vattenfalls bolagsstyrelse. Han borde istället kritisera S för att angripa regeringen tillsammans med C och inte tillsammans med sitt eget parti. Tycka vad man vill om V, men sossarna behandling av V – som en dörrmatta – är skamlig.

  • Bättre förr

   Ligger väldigt mycket i detta!
   Exempel: Migrationen var nog bl.a. tänkt som ett sätt att skaffa billig arbetskraft, och samtidigt låtsas göra välgörenhet. I alla fall har migrationen mer betalats av folk med relativt låg inkomst, inte minst genom längre arbetsliv -längre till pensionen- och sämre tillgång till vård och hårdare regler för a-kassa och sjukskrivning och svårare att få tillsvidarejobb hellre än att jobba åt bemanningsföretag, osv. Vanligt folk måste ju dela med sig av det som skatterna går till till de som inte är så lätta att sysselsätta och måste gå på bidrag, och därmed inte kan skapa reella inkomster till staten.
   Den gröna skatteväxlingen innebär skatter som är proportionella till inkomsten, medan den vanliga inkomstskatten, som då i princip ska sänkas när de gröna skatterna tar över, drabbar höginkomsttagarna lite hårdare än de ”gröna” skatterna, osv.

   • Kim

    Jag tror inte du ska blanda ihop försök att importera billig arbetskraft (högern) och okunnigt behov att försöka vara god utan att ens fundera på helheten (vänstern). (Fördelningen grovt förenklad.)

    Precis som ”gårdagens” ohämmade invandringspolitik var hål i huvudet är det korkat om ”morgondagens” går i den populistiska riktning som man nu forcerar fram. Börja tex att läsa SKLs personalprognos. Då är inte allt det privata personalbehovet inräknat. Med tanke på demografin kommer vi sakna arbetskraft i massor om vi vill ”behålla välfärden”.

    I det läget väljer Tidölaget att begränsa möjligheterna för arbetskraft att jobba i Sverige kraftigt. Och då har man inte talat om att man höjer skatt på tex reparationer, höjer kostnaden att anställa unga, men sänker skatten för oss som redan har det bra.

    • brorson

     SKR (som SKL numera heter) är en arbetsgivarorganisation, som företräder bland landets sämsta arbetsgivare. Deras s.k. personalprognos är inget att lita på och en skymf mot både den svenska ursprungsbefolkningen och redan hitkomna invandrare. Det är inte människor, som saknas i Sverige, utan pengar till att anställa fler. Annat har ju högre prioritet,

     • Kim

      Kan hålla med om arbetsgivarkompetensen, men vad är då din prognos? Har du kikat på vad som ligger bakom siffrorna?
      Även om du halverar siffrorna (vilket jag tror även du har svårt att motivera) och lägger ihop med privata behov/prognoser och ställer det mot framtida arbetskraft i enbart bestående av barn födda och uppvuxna i Sverige – hur tycker du det ser ut?
      Om du ser pengar som största hindret – hur ska man få mer?
      Har du varit ut i vetksamheter som tex socialtjänst och äldrevården? Du tycker inte att det på flera håll faktiskt finns pengar men inte kvalificerad arbetskraft ens nu? Hur går det tex att rekrytera och behålla personal hos tex BUP?

     • brorson

      Jag är gammal nog att veta vad jag talar om. Har bott i ett seniorboende under tio år och är den enda i min korridor som inte har hemtjänst, men anlitar några ggr / år en firma för s.k fixarjobb. Tack vare rut-avdragen, som sossarna vill avskaffa. Jag har sett personal komma och gå, och senast var det svenska kvinnor i övre medelåldern, som gått på ”timmar” och inte fick nya anställningar, och ersattes med svarta flickor i hijab, som jag inte hört någon kritik mot. Men vart tog ”arbetskraftreserven” vägen? Jo, de anställdes av ett privat hemtjänstföretag, som anlitades av äldre som ville ha samma personal som förut – med följd att dessa vårdtagare anklagades för att vara ”rasister” och kommunen bröt kontraktet med hemtjänstföretaget, med den märkliga motiveringen att ägarna inte tagit ut vinst under det senaste året. Så nu är de erfarna svenska kvinnorna utan jobb igen.

      Politiker klarar inte av att vara arbetsgivare, men förbundsordföranden för Kommunal belönades nyligen med posten som partisekreterare för S som tack för sina svek mot medlemmarna. Om en privat arbetsgivare hade uppfört sig lika illa, som de offentliga arbetsgivare som organiseras av SKR, hade fackföreningsrörelsen utlöst strejk och blockad.

      Jag skrev inte att jag vill sätta stopp för alla invandring. Men du glömde att med invandringen följer också ökat vårdbehov, varför netto-tillskottet av arbetskraft inte blir så stort som invandringen.. Och om Sverige måste importera arbetskraft till jobb, som inte kräver ovanlig spetskompetens, från länder som har större brist på det mesta (inkl utbildad arbetskraft) än Sverige, så är det flera allvarliga systemfel inom flera verksamheter i Sverige, inte minst inom politik och offentlig förvaltning, utbildningssystemet och arbetsmarknadspolitiken, vars huvudsakliga mål är att dölja arbetslöshetens verkliga omfattning, genom att gömma undan de arbetslösa. Ett annat systemfel är att vi har chefer utan praktisk arbetserfarenhet, som inte klarar av att rekrytera personal.

      Bortskämda arbetsgivare, som inte nöjer sig med mindre än ”överkvalificerad” arbetskraft. Och när sådan inte finns att få tag, föredrar utländsk arbetskraft, som inte förstår svenska och därmed inte kan nås med information om fackliga rättigheter i Sverige. Vi har en statlig arbetgsförmedling, som inte ens har lyckats rekrytera den personal, som myndigheten själv behöver för att bli det, som myndigheten heter, nämligen Arbetsförmedlingen. AF bör läffas ner och verksamheten tas över av privata arbetsförmedlingar. Men det vågar inte ens Tidö-partierna föreslå.

      Ja, jag är gammal nog att ha sett hur Sverige har förändrats, tyvärr till det sämre. Ett land som numera inte ens klarar av att ta vara på sin bästa resurs, det enga folket + redan hitkoman invandrare. Vi har inte haft en enda väsentlig arbetstidsförkortning sedan 1970, trots fortsatta rationaliseringar sedan dess. Varannan anställning väntas försvinna inom de närmaste decennierna, och de kommer inte mer än till en mindre del att ersättas av nya jobb.

     • Kim

      brorson –
      Jag håller som sagt med att systemet inte varit särskilt funktionellt och att det offentliga i allt för många exempel visar sig vara en bedrövlig arbetsgivare.

      Jag tolkar dig som att vi ändå är rätt överens om att man inte kan ha det som tidigare (=” alla är välkomna hit, vi betalar allt och ställer inga krav) och att det inte kommer att fungera om vi svänger pendeln fullt åt andra hållet, vilket debatten och framförallt nya regler nu går mot (= ingen är välkommen oavsett om man verkligen är på flykt, kan och vill bidra till samhället).

      Att arbetskraftsinvandring skulle bli ett minus med hänvisning till sjukvård mm håller jag inte med om. En ”svens” unge är ganska dyr ui form av förskola, skola, sjukvård mm innan denne kan ”bidra”. Kommer vuxna som kan kan och vill bidra direkt är det många kronor.

      Rörande att ha privata arbetsförmedlingar har vi HELT olika syn. Jag har själv varit nära dessa försök och sett hur pengarna forsat till privata fickor utan att de gjort något bättre än dagens dysfunktionella system. I slutändan dyrare för ett resultat som inte är bättre.
      Lägga ner? Kanske. Huvuduppgiften idag verkar ju vara att registrera folk. Som våra system är uppbyggda kommer ju den funktionen fortsätta att behövas. Om det ska läggas på AF eller något nypåhittat med nytt namn kan väl vara detsamma. Annars så får man ändra systemen och avveckla AF eftersom.

      Att det kommer bli sämre” framöver är ganska självklart. Vi har i decennier först levt på vårt försprång efter 2a världskriget och senare enormt stora personliga lån som hållit igång ekonomin. Då har man kunnat vara generös mot flyktingar (vare sig de är ”riktiga” eller ekonomiska) och vår välfärd. Det har dock varit känt sedan före millenieskiftet att vi inte kan ha kvar ”välfärden” som den ser ut idag. Det gäller oavsett om det blir rött, grönt, blått eller brunt styre. Den kostar helt enkelt för mycket. Men inga politiker har vågat säga det rakt ut. Egna karriären är viktigare. Vem vågar vara obekväm och säga den sanningen? Vi ser ju tex hur mycket stryk Macron får ta fast han bara genomför en pensionsreform som alla normalbegåvade vet är nödvändig och tom för liten. Att faktiskt ta upp att ”välfärden” är ofinansierad är lika känsligt i Sverige. Att begränsa invandringen och faktiskt ta en diskussion kring den är ett steg, men det räcker inte. Tyvärr! Vi kommer behöva slakta många heliga kor. Men istället fortsätter hela regnbågen (=alla partier) att flytta fokus mot annat.

     • brorson

      1. Kostnaden för de svenskfödda barnens uppväxt och utbildning har vi redan haft, varför det är en ren förlust för det svenska samhället, att ersätta dem med importerad arbetskraft. när de är beredda att gå ut i arbetslivet. Likaså att ersätta äldre, erfaren, svensk arbetskraft, som ännu inte uppnått pensionsåldern med nyanlända. Dessutom är det fruktansvärt osolidariskt mot de fattiga skattebetalarna i den imporerade arbetskraftens hemländer, som haft kostnaderna för den importerasde arbetskraftens utbildning.

      2. När jag talar om arbetsförmedlingar, som är vad de heter, talar jag inte om coachingföretag, som har till uppgift formellt att ”peppa” de arbetslösa att söka jobb, som alla vet inte finns, och i praktiken hindra arbetslösa att vara hemma och passa sin barn. Stefan Löfvén hade en fantastisk idé att man kan hindra värvare till kriminella gäng att bjuda åtta-åringar på knark för att göra dem beroende i avsikt att i nästa skede av värvningen kräva gentjänster, om åtta-åringarna får se båda sina föräldrar gå till jobbet varje morgon. I praktiken till AF:s pseudosysselsättning. Verklighetsfrånväna politiker till både höger och vänster tror att föräldrafritt är lösningen på ungdomskrimialiteten.

      Vet du vad som menas med ordet ”förmedla” (något till någon)? Ser du ingen skillnad mellan förmedling och myndighetsutövning – som också behövs, men för andra uppgifter? I tidigare debatter , har jag föreslagit att de statliga arbetsförmedlingarna (som inte är vad de heter) läggs ner och ersätts av kommunala och privata arbetsförmedlingar, samt att en ny statlig myndighet inrättas för myndighetsutövningen (beviljande av bidrag m,m,)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.