Petter Nilsson(SD)

Klimataktivister hindrade ambulansflyg att landa i Bromma!

Etiketter: , , , , , , , ,

19 kommentarer

  1. Sonja

    Aktivister, som nämns, är utomordentligt egoistiska! Är man, minsta altruistisk och arbetar för det allmännas bästa, inser alla att transport av svårt sjuka, oavsett färdmedel, ska gynnas och underlättas!

    • Kim

      Varför skulle SDs företrädare vilja prata om att man ger ytterligare resurser till oss som har mest, att de drar ner på utbildning, att man minskar förebyggande åtgärder för att slippa skjutningar i framtiden osv?

      Anhängarna är nöjda med att kunna gnälla och skylla på att alla problem är ”någon annans fel”.

      • Marko

        Hör är citat från en 15 åring, som växt upp hela livet med dessa förebyggande åtgärder, efter att han skjutit en annan 15 åring han ej kände.

        ”Yes Bror Den klicka Mammas död Men jag löste på ngt sätt.”

        ”Pannan bror sen hans huvud ramla rakt ner i bordet. Han dog Eller så kmr han va handikappad hela livet”.

        • Agneta

          Verkligen ett träffande exempel på tillståndet i Sverige. Ständigt prat om förebyggande åtgärder.
          Är det resultatet av tidigare regerings förebyggande insatser vi ser nu? En eskalerande brottslighet som saknar motstycke i Europa.

          • Kim

            Agneta – Föregående regering har inte gjort särskilt många förebyggande åtgärder. De har, precis som regeringen innan dem, och flera i rad under lång tid, stoppat huvudet i sanden. I många frågor. Det tror jag är starkt bidragande till att det ser ut som det gör.

            Tror du att det blir bättre av att man minskar förebyggande åtgärder? Vill du att man ska sluta förebygga även i andra områden? Mindre förebyggande sjukvård? Färre räcken på vägarna? Sluta bygga skyddsrum och bygga upp ett försvar? Sluta med virusprogram i datorer? Är allt bortkastat?

          • Marko

            Finns ingen lösning.
            Landet som fanns är för alltid borta.
            Det kan lindras genom att börja straffa brottslingar.

            Min poäng, som är övertydlig, var att dina förebyggande åtgärder har praktiserats i decennier, dom fungerar inte.
            Men som vanligt förstår du inte någonting.

          • Kim

            Marko –

            Om du inte har någon aning om hur man gör saker bättre kanske det tala för sig själv. Kan du berätta mer om ”Landet som fanns är för alltid borta.” När var det? Vad var det som var hörnpelare? Är allt nytt dåligt?
            Vilket underlag har du för att ”straffa brottslingar” är det enda som kan lindra? Du tror tex att det fungerar bättre än satsningar på skolan isf konsekventa neddragningar och ett fullständigt vansinnigt skolsystem?

            Du säger att du sågar ”mina förebyggande åtgärder”. Då jag inte kan se att jag tagit upp några konkreta saker undrar jag EXAKT vilka saker är det du menar?
            Jag håller helt med om att det vimlar av ”förebyggande åtgärder” som varit ogenomtänkta och direkt korkad. Ändå blir jag helt matt då jag ser att det finns personer som är så pass insnöade och enögda att de inte inser att det alltid är billigare och bättre att förebygga än att försöka släcka bränder. Att det finns personer som tror att reaktiva åtgärder kan vara vettigare… Fascinerande…. Skrämmande.

          • Marko

            Enda skrämmande är att man kan vara så totalt blind.
            Förmodligen ideologiskt hjärntvättad till att inte kunna se verkligheten.

            ”Allt nytt är dåligt?”
            Vilket av sprängningar, skjutningar, förnedringsrån, åldringsrån, våldtäkter, våldsamma upplopp, bilbränder, korruption, ekonomiskt recession, kollapsad välfärd, flykt av produktiva högutbildade, terrorhot osv tycker du är inte dåligt?

            Hur funkade förebyggande åtgärder vi öst hundratals miljarder på varje år decennier?
            Hur blind är du?

          • Kim

            ”Enda skrämmande är att man kan vara så totalt blind.”
            Jodå, men om du öppnar ögonen kanske du får se lite mer.

            ”Vilket av sprängningar, skjutningar, förnedringsrån, åldringsrån, våldtäkter, våldsamma upplopp, bilbränder, korruption, ekonomiskt recession, kollapsad välfärd, flykt av produktiva högutbildade, terrorhot osv tycker du är inte dåligt?”
            Berätta gärna var du ser att jag skrivit att det inte finns saker som blivit sämre. Min fråga kvarstår – du har inte förmågan att se att något som inte är dåligt? Talande för förmågan att se olika saker.

            ”Hur funkade förebyggande åtgärder vi öst hundratals miljarder på varje år decennier?”
            Hundratals miljarder varje år? Vad tänker du på då? På vad och med vilka summor har dessa hundratals miljarder fördelat sig?

            ”Hur blind är du?”
            Tack för frågan, min syn är utmärkt. Beklagar att du inte kan åtnjuta samma förmån. Enögd med mycket begränsad syn måste vara jobbigt. Men kämpa på. Antar att det är därför du är så bitter och inte har förmågan att se frågor i olika vinklar?

  2. brorson

    Vems flygplan var det? Hade det ö.h.t. någon sjuk person ombord? Nej, jag tror inte att kravallungarna protesterade mot regionrådens flyglekstuga. som de har lagt pengar på, i stället för på vården. De klarade ju inte av att upphandla transporttjänster från ett privat flygbolag, ständiga lagbrott, så de startade ett eget flygbolag, som det helt enkelt inte finns marknad för. Politiker leker flygbolagsdirektörer. med regionerna själva som ”kunder”.

    Maskinerna kunde väl annars användas för att verkställa utvisningar av papperslösa. Men det vore väl att stödja den kommande ”angiverilagen”? Slå fast att de S-politiker, som uppmanar offentliganställda till lagtrots, skyddar mördare och överbelastar sjukvården med offer för skjutningarna. Allt för att regeringen ska mísslyckas.

  3. Jonsson

    Resor med privatjet ökar tydligen på Bromma.
    Influencers och företagsledare i farten som det verkar.
    Klimataktivisterna bojkottar redan berörda banker, varuhus och artister?
    Tror någon att klimataktivister är beredda att ta ansvar för kaoset de skapar? De vill bara bråka!
    Trots att tågen knappt går i Sverige, så lyckas ligisterna ta sig till Stockholmsområdet, ockuperar Essingeleden. Och når ända till Bromma.
    Varför inte istället söka till nån teknisk högskola och uppfinna framtidens logistik… utan hiskeliga urangruvor, ändliga metaller o.s.v.

  4. brorson

    Lennart H:s senaste inlägg är daterat 1 september, rubrik ”Statlig myndighet har ansvarig för att de som inte har rätt att vara här ska utvisas, statliga myndigheter hjälper ALDRIG kommunala myndigheter snarare tvärt om.”

    Vad Lennart menar är nästan obegripligt, men förmodligen är det förtäckt kritik mot hans egna partikamrater i Umeå, som har uppmanat offentliganställda till ”civil olydnad” (arbetsvägran). Förmodligen försöker Lennart säga följande: Under åtta års tid hjälpt staten inte kommunerna, men det kunde vi inte säga någonting om då, eftersom vi var staten. Men nu hämnas genom att jäklas med staten som mycket vi bara kan, genom att hjälpa mördarna att gömma sig till de har begått sina dåd.

    För det är vad den s.k. angiverilagen handlar om, nämligen att förhindra brott. Och det som anstiftarna till den migrations-relaterade brottsligheten, nämligen höjdarna inom S (Magdalena Andersson och Tobias Baudin) aldrig talar om, är att denna brottslighet drabbar kommuner och regioner (för att inte tala om oskyldiga privatpersoner) i mycket högre grad än staten. Skottskadorna tränger ut annan sjukvård. Och bidrags-bedrägerierna tränger undan annan kommunal verksamhet.

    Sanningen är ju raka motsatsen till det som Lennart påstår. Staten hjälper kommunerna mot den ringa gentjänsten att offentliganställda rapporterar uppåt i den egna organisationen papperslösa, som de kommit i kontakt med. Det finns inga förslag att den enskilda läraren, sjuksköterskan eller socialsekreteraren personligen ska anmäla papperslösa till Polisen eller Migrationsverket.

    Det står ju dessutom i Tidö-avtalet att undantag från anmälningsplikten kan göras i speciella situationer, dock inte för hela verksamheter. Naturligtvis kommer inte det ansvaret att ligga på varje enskild tjänsteman, som kan komma i kontakt med papperslösa. Och varför ska inte alla anmälningar göras till polisen, utan i en del fall till Migrationsverket? Det behöver kanske i vissa fall utredas om en papperslös, trots allt har rätt att stanna i Sverige?

    Det är cyniskt, när sosse-topparna skrämmer upp hederliga invandrare med giltiga uppehållstillstånd att de ska anges. För vad? De är ju de mest utsatta för den migrations-relaterade brottsligheten. Det är de som våldgästas av de illegala. Det är de, som inte vågar anmäla, som inte vågar vittna. Det är de, som ser sina barn ”uppfostras” till mördare av de kriminella. Och det är ju unga män med orientaliskt eller afrikanskt utseende, som löper störst riska att bli mördade av misstag.

    Hur många liv är Magdalena och Tobias beredda att offra för att regeringen ska misslyckas? De har ju inte ens ställt upp för sina egna socialdemokratiska kommunalråd i Göteborg och Botkyrka (Ann-Sofi Hermansson och Ebba Östlin), när de försökt stoppa penningflödena till de kriminella ligorna.

  5. brorson

    Att vistas illegalt i ett främmande land är i sig ett brott. som de flesta drar sig för att begå, just därför att det är olagligt. Man kan inte heller vistas någon längre tid i det främmande landet, i synnerhet inte i Sverige, utan att begå nya och ännu grövre brott. Den socialdemokratiska partiledningen, Andersson och Baudin, stödjer och förmerar den här formen av kriminalitet genom sina olydnadskampanjer.

    Budskapet till de illegala är övertydligt: I Sverige är det valfritt att följa landets lagare, eller ej. Vem avgör var gränsen går mellan lindrigare och gröver brott. I Sverige har vi ett ordspråk, som säger att det börjar med en knappnål och slutar med en silverskål.- Men det slutar inte där. Det slutar inte ens med ett enda mord. Socialdemokraterna har gått över gränser, från att ha varit ett oppositionsparti till att bli ett avskumsparti, främjare av grov kriminalitet. Men det vågar inget av regeringspartierna säga. Inte ens sen munviga Ebba Busch. Och SD?

    Under förra veckan kom 7.000 migranter till de italienska ön Lampedusa. Mer än öns hela befolkning. Överlevare hade sett båtar kapsejsa. De hoppas på asyl i Europa. Men först måste de komma till det europeiska fastlandet. Om de så pladeras i flyktingläger kan de. om de lyckas rymma därifrån, ta sig vidare till övriga Europa.

    Naturligvis lockas de av sossarna olydnadskampanjer. Sossarna uppmanar offentliganställda till arbetsvägran. vilket är uppsägningsgrundande. Att fackföreningsbossar med partibok uppmanar sina medlemmar till arbetsvägran är unikt för svensk arbetsmarknad. Observera att det är offentliganställda, som till skillnad mot privatanställda har ett särskilt ansvar för att upprätthålla lag samt själva tillämpa lagar och föreskrifter i sin yrkesutövning, som uppmanas bryta mot en kommande lag.

    Det är skamligt. Det är avskyvärt. Dessutom göder svenska sossar de kriminella ligor, som tjänar grova pengar på de livsfarliga resorna över Medelhavet. Har det socialdemokratiska partiet tagits över av kriminella?

  6. brorson

    En rubrik: ”Bolund, MP: Liberalerna har sålt sin själ till SD”. Tja, det var väl bra, eftersom SD håller på att ta över MP:s roll som miljöparti. För ett par dagar sedan nåddes vi av nyheten att MP:s grundare Per Gahrton gått bort. Dödsorsaken nämns inte, men det var snarare alkoholen än koldioxiden,

    Han höjs nu till skyarna som den stora inspiratören av av de efterträdare, som har fördärvat i stället för att fullfölja hans livsverk. Av det miljöparti, som Gahrton skapade, finns nästan ingenting alls kvar. MP är idag den naturliga miljöns värsta fiende. Allting skylls på koldioxiden. Allting rättfärdigas som kamp för klimatet,
    .
    Man har inte hört mycket från Gahrton under senare år. Om han har supit ihjäl sig av sorg, över vad som hänt med MP, har han min fulla förståelse. I sin krafts dagar var han en opportunist, och som sådan imponerar han inte. Men man måste ändå erkänna att han såg behovet av ett miljöparti, som ifrågasatte gamla sanningar och sökte alternativ. Det var bara alltför naivt att tro, som Gahrton trodde, att kärnkraften skulle kunna ersättas med energibesparing. Men att vi måste spara energi, i stället för att öka energislöseriet, som MP nu vill, var dock en helt riktig ståndpunkt.

    Det var sedan han förlorat striden om partiledarposten inom Folkpartiet (nuvarande Liberalerna) som Gahrton kom på idén att starta ett nytt parti – som skulle ledas av…. Vem tror ni? Även om SD ligger närmast till, finns idag inget parti som fyller tomrummet efter det parti, som Gahrton skapade. För att SD ska bli ett miljöparti i egentlig mening, måste ni locka tillbaka Elsa Widding som partimedlem. Hon är den politiker, som bäst förstår förhållandet mellan energi och miljö.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.