Kort om kvällen och tomteperioden

 

Hejsan! Ikväll har det ovanliga inträffat att jag var på fest. Och vrok i mig ett glas gott rödvin och ett glas öl, något som inte inträffat på över ett år. En av trevligheterna på kalaset var att det bara var tjejer. Och så jag. Perfekt enligt min mening, fler fester borde vara så. Gott och trevligt men inte så långvarigt, redan efter ett par timmar åkte vi.
Fredagsmyset verkar slå med full kraft i helgen. I torsdags var mina favoritchips slutsålda på butiken och även mörkret och den allmänna ruggigheten talar för knastriga mystilltugg, smågodis, värmeljus och gosefiltar.  In i dimman fram till mars. Då vi förresten har tänkt oss att se Robert Broberg och redan när vi bestämde oss kändes ett pirr av förväntan. 12 mars…då är det nästan slut. Nånstans  mitt emellan finns julen, en högtid som sett väldigt olika ut år från år. När jag hade mer spring i benen var jag tomte på två-tre ställen först och firade sedan den riktiga julen med mys, god mat, tindrande barn och allt vad därtill hör. Förra julen var ett riktigt bottennapp och i år ska jag nog vara lite ovanlig och försöka skapa lite julstämning här hemma. Jag har en helt underbar och lite galen tomtedikt som jag inte skrivit själv men jag ska försöka inhämta tillstånd för publicering så ska ni få läsa…
Men god fortsättning fram till dess!!!

En kommentar

  1. Inger Olsson

    Tjejjerna o så du, känns bekant…
    nice med party..vad gällande jul, en stilla jul..
    så är det rätt skönt, det kan ibland bli för mycke av det goda. I övrigt så har jag inga problem att föreställa mig dig som Tomte, inte alls….
    Så skulle jag önska att du kritiskt granskade min blogg idag, å sa om du hittade nåt för mig att jobba med…
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.