Buuuh!!!

 

Om Halloween kan man säga mycket. En påhittad högtid utan egentliga rötter, tycker en del inklusive mig . Importerad av handlarna för att täcka upp en försäljningsmässig säsongssvacka, säger andra. Visst, jag kan också bli smått vansinnig då jag ser hur lättpåverkade vi är. Men…det är kul med något skojigt mitt i mörkret. Och ungarna verkar ju älska det hela. Och vi har ju valt att köpa konceptet med pumpor och blodiga dolkar i affärernas diskar. Men ändå…måste det ganska uppsluppna som Halloween innebär inträffa samtidigt som Allhelgonahelgen då många vill ha en viss stillhet för at minnas sina nära som gått bort?  ”Bus eller godis” från spökklädda och uppsluppna tioåringar går inte ihop med eftertanke och reflexion. Så flytta Halloweenfirandet någon vecka. Annars kommer jag och spökar för er!!!

3 kommentarer

  1. mona forsberg

    hellre ”bus”än godis för mig,jag jobbar, så hallowen fest utan mig,tycker inte om denna helg,så spöka för lilla mig behöver du inte fniss å kramen

  2. JohnnyW

    Inte är det ungarnas fel. Det är vuxna som i brist på fantasi importerat ett urlöjligt firande från USA. Föräldrarna hakar sedan på och låter ungarna springa runt och tigga godis och pengar vilket i sin tur glädjer föräldrarna som då varken behöver öppna plånboken eller köpa godis.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.