Tack för en bra början!!!

 

Jag roade mig med att kolla lite statistik om min blogg igår. Nästan 7000 gånger har ni och andra klickat in er på den här ganska korta tiden.
Det känns lite ansvarsfullt, faktiskt, ur en synpunkt nästan mer än då jag jobbade på tidning även om även det kräver en ödmjukhet inför läsaren. Då visste jag ju att tidningen totalt lästes av kanske 35 000 men hur många som kikade på mina rader visste jag inte. Nu ser jag precis vilka inlägg som lockade och kan dra slutsatser. Framförallt om vad jag nog bör undvika. Och ett stort tack till de som återkommande haft synpunkter och hjälpt mig utvecklas. Mona, den alltid närvarande  M (jag ringer!), kusin Johnny som skrivit någon rad i Kuriren förr, Nicole, som nu lovat att jag får berätta vad hon heter, vännen Inger (klappa kossan idag också…)och inte minst den mystiska Lady X, var identitet är ett av världens stora mysterier…och många andra. Gamla vänner har dykt upp. Det här är så kul att jag nog fortsätter. Och ännu är den sista absolut sanna ungdomshistorien inte berättad, eller hur Johnny?

3 kommentarer

  1. JohnnyW

    Visst är det kul med kvitto på hur många som läser bloggen men tyvärr är vi väldigt få som VÅGAR kommentera dina inlägg.
    Jag minns vilka reaktioner jag fick på mina kåserier/krönikor som jag hade i VK under några år i mitten av 1990-talet. Tyvärr fanns inga möjligheter att kommentera dem vilket skulle ha varit roligt för folk jag inte hade en susning om vilka de var kom fram och skojade kring vad de hade läst.
    Jag ser verkligen fram emot fler absolut sanna ungdomshistorier från dig. Kör hårt !

  2. Kendy Persson

    Tjena Ingo! Har just upptäckt din blogg och har haft en trevlig kväll med att läsa alla dina inlägg. Kommer ihåg en del du skrivit om och jag har skrattat gott. Kommer förbi nångång jag har nåt ärende till stan. Ha det. KP

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.