Vaccinerad och imponerad…

 

Man kan bli överraskad när man minst väntar det. Idag, till exempel slog jag av datorn lite tidigare på jobbet.
Det skulle gubevars vaccineras och jag hade sett de låånga köerna till nålen på min vårdcentral tidigare. Största bekymret var väl om vi skulle hinna på de timmar som återstod av min assistents arbetspass.
Mycket riktigt så såg vi gott om riskgruppare i form av äldre när vi kom in på vårdcentralen. Däremot var det rätt lugnt där Röda Korset tog emot för ikryssning av lite frågor. Vi kom överens om att jag inte var gravid och sedan var det bara att ta en röd lapp och åka vidare. Jag passerade många löpmeter tomma stolar och min förvåning började ta smått historiska proportioner. Om möjligt steg den till  himmelska höjder när vi nådde vaccinationslokalen. Ungefär ett halvdussin sköterskor log och hälsade välkomnande, det var bara att välja. Inte en tillstymmelse till kö och allt var över på fem minuter!!!
När rullstolen riktades mot utgången började massorna tätna. Vi hade helt enkelt valt exakt rätt minut för vaccinationsbesöket.
Så låt er inte skrämmas, även ni kan ha tur!…
För övrigt konstaterar jag att jag ändå ligger i blogg-gärdsgårdsserien (halvlångt ord, va?) om jag jämför med BlondinBellas 300 000 träffar per dag . Men så tar jag inte ut 35 000 efter skatt för reklamen utan nöjer mig med  33 lakan…De som trodde på den historien ställer sig på min vänstra sida

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.