Aktuell Rapport!

 

Mitt utmärkta humör fortsätter att frodas. Ett litet sår på ena tån måste undersökas. För mig som diabetiker känns amputationen av kroppsdelen mer eller mindre oundgänglig.
Ta det lugnt, ropar den inre rösten. Jag ska till sköterskan idag och det är helt meningslöst att ta några förluster i förskott. Men ändå föredrar jag att vara sur och nervös.
Men det är faktiskt inget att leka med. Om du inte har diabetes fattar du nte riktigt hur försiktig man får vara.
Annars är det faktiskt riktigt bra, trots allt. Värsta symptomen efter sprutan verkar börja ge sig. Men jag har varit påtagligt förkyld sedan i torsdags. Efter sköterskan idag åker jag upp och klipper mig på lasarettet. Ju mer jag hinner göra innan snön kommer, desto bättre.
Men om jag får fortsätta att vara sur över oviktigheter så är min bils årsmodell en sådan sak. Den är tillverkad i december 05 och således i vårt fina land en nollfemma. I resten av världen accepterar man årsmodellsbytet i september. Det schizofrena  är att rätt mycket uppdaterades 2006, alltså på min. Till exempel instrument, front, bakljus.Så på nåt sätt finns inte min bil, och tusentals andra. För ute i världen har icke en endaste nollfemma med dessa uppdateringar tillverkats…Och man kan ge sig fan på att då det ska bytas, då räknas värdet på en nollfemma!
Det var dagens gnäll- och välfärdsproblem.
För övrigt uppmanar jag er att läsa Bengt Wikanders insändare i dagens Kurir. Jag kunde inte ha uttryckt det bättre själv…
Tolerans är ett gulligt begrepp men jobbigt om du själv måste tillämpa det…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.