Om min ruttna karaktär och annat…

 

Så sent som idag tvingades jag konstatera att min karaktär är ytterst tvivelaktig. Aldrig att jag kommer att få spela harpa på små ulliga moln med det här uppförandet. Jag  skulle besöka Dragonens Hälsocentral för ett träningspass. När jag rullade in genom dörrarna noterade jag ett anslag som förkunnade att vaccinet var slut och att nytt var att vänta 2 december. Jag tog min spruta för länge sedan.
Genast tändes ett belåtet flin i mitt inre. Alla som vistades i lokalerna förvandlades till desperata vaccinsökare även om deras ärenden troligen i verkligheten var av helt annan natur. ”Haha, jag har minsann redan fått min spruta, känn er blåsta det gäller att vara ute i god tid, haha igen” deklarerade det sämre jaget tyst.
Återigen har det bevisats hur otroligt lätt det är att låta skadeglädjen få fritt spelrum!
Samtidigt tror jag det är nyttigt att ibland inse hur ofullkomlig man är. Nästan de jobbigaste jag vet är de som i alla lägen förkunnar sin nästan omätliga rättrådighet. De vet allt, gör allt rätt, säger rätt saker kort sagt: de är fullständigt olidliga och jag hoppas det är en gles skara. Att vara människa innebär ju med automatik att göra dumma och felaktiga grejor ibland. Men för det mesta fattar vi rätt beslut, är empatiska och mår bra.
Jag hade ett mycket roligt besök idag som bevisar att man kan umgås även utanför Facebook – har ni hört! Så nu är den otryckbara historien om den vita Opeln i alla fall till viss del utredd.
Och jag fick mitt fickur! För länge, länge sedan bloggade jag om att jag antagit ett erbjudande om ett fickur från en firma i utlandet och hur jag var nästan stensäker på att bli lurad på de 44 kronorna. Men idag kom det, och såg riktigt fint ut, och ínget lur vad det verkar. Jag är förvånad men glad. Som svensk arbetare är man annars ständigt van att bli just lurad…
Det duggar tätt mellan de efterlängtade besöken nu. Var det inte i morgon min jätteomtyckta systerdotter skulle dyka upp? Då har jag ju nåt kul att se fram emot. Vi får se.
Det har egentligen aldrig känts särskilt trovärdigt att Königsegg skulle köpa SAAB, förresten. Det är lite som om Umeå Bilkompani la ett bud på hela Volvokoncernen. Synd att det blev en massa strul nu då Königsegg äntligen fått ordning på  på en verklig svensk supersportbil. Hade nästan tänkt byta bort Renaulten men det är så svårt att få in rullstolen.

3 kommentarer

  1. Inger

    Med jämna rum försöker du höja din ruskprickstatus..men men men…si det går inte så bra..du får helt acceptera att du är en mycket bra människa med mycke lite badgay
    i dig..Kram

  2. Katarina

    Jag skulle vilja instämma i vad Inger sa: du har verkligen inte mycket badgay i dig. Har alltid förstått att du är hetero. Någon badguy är du inte heller 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.