Furufnatt…

 

Det får bli en liten kortblogg så här i slutet på helgen.Det har varit väldigt trevligt med efterlängtade besök, en och annan prestation och många goda skratt.
Prestationen stod J för som helt otippat gick in och renoverade en helt fallfärdig garderob så den blev bättre än ny. Hon bekräftade därmed att hon är en hängiven praktiker. Man kan väl kalla henne komplett eftersom hon även gillar administrativt jobb.
Skratten duggade tätt men alldeles särskilt tätt för tre timmar sedan då jag och Nicole nästan skrattade ihjäl oss åt en företeelse vi inte hade en aning om fanns. Ja, nu har hon sagt ok två gånger så vi lättar på bokstavsförlåten och låter N bli Nicole som hon heter. Det kan vara skönt att slippa känslan av att skriva en spionroman från första världskriget. Och ibland kan det vara svårt att hålla isär alla bokstavsförkortningar. Men Nicole är obrydd, som hon sa, i sann norrländsk anda…
Nästa vecka plir det mer arbetsprövning. Jag kommer att vara på jobbet både måndag, onsdag och torsdag. Och så fysisk träning tisdag och fredag. Så programmet är fulltecknat.
 
Till slut en liten tävling. Det är bara äran som står på spel och frågan är enkel:
Furufnatt, vad är det?
  1. Sciurus Vulgaris i singularis
  2. En benämning på lätt förvirrade trädkramare
  3. Dialektalt uttryck från Västra Jämtland för ”Skogstokig”
 
Får jag något svar får vi väl reda ut det hela framemot onsdag. Nicole och hennes vänner inklusive pojkvän, bekanta, grannar, släktingar, vandrande pinnar och andra husdjur är förbjudna att delta!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.