Ringfånerier

 

Jag hade en märklig upplevelse i natt. Tillfälligt uppstigen råkade jag slå på tvn och hamnade mitt i ett ”ringågiss” program.
Programledaren var behållningen. En ung tjej son kunde prata total rappakalja samtidigt som hon viftade förföriskt med tusenlappar och förklarade pedagogiskt på tavlan. Nivån var sådan att Sommarkrysset med Gry framstår som rena ”Snillen spekulerar”. I jämförelse. Det var på sitt sätt roande att se. I alla fall tills jag började fundera på vem som ser programmet. Vem tittar på TV klockan 3 på morgonen? Ja, inte är det de någotsånär välbeställda. Snarare sjuka som har sådana symptom att de inte kan sova, arbetslösa som vänt på dygnet, unga som varit engagerade under natten i någon form av spel. Vilket i sig inte är ett dugg farligt men de är i alla fall vakna. Även om det sägs finnas en 18-års gräns.
Det känns obehagligt att just de här ska stimuleras ytterligare att bränna pengar i meningslösa telefonfånerier…

2 kommentarer

  1. Spankywhip Dellamorte

    Svarar på ditt inlägg här med..

    Börjar med att tacka så jättemkt! 🙂
    Nä ingen utbildning, utan är så gott som självlärd, och speciellt i photoshop. Sen har jag också turen på min sida som har en kille som är galet duktig på sånt, så honom kan man alltid be om hjälp ifall man skulle köra fast, hehe.

    Inte illa med 25 år inom den branschen. Vad fotade du mest?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.