Harrejavlar vilken skillnad!

 

Harrejavlar, som göteborgaren skulle säga. I går kväll gick jag från uppringt modem till det som leverantören lite kryptiskt kallar ”bredband upp till 24 mb/sek”.
You Tube klippen som det överhuvudtaget inte varit idé att ladda hem hamnar nu i min dator på noll sekunder, utan ryckigheter och annat tjafs. Det känns nästan för bra för att vara sant…Nu kan jag äntligen njuta av Lady X ukuleleklipp.
Men instruktionen stank. Ingen skulle någonsin lyckas med installationen om man följer handboken enligt min allfixande kompis. Och det är ju oftast den man tror på.
Ett undantag har jag stött på. Haynes verkstadshandböcker. Där vet de vad de pratar om. Jag skulle byta blinkersarmatur på en Audi en gång. Men hade problem att få bort kudden i rattcentrum. Jag tog i så jag blev orolig att den skulle spricka, mer vågade jag inte. Då tog jag fram Haynesboken och läste…”Du måste ta i tills du är säker på att den ska spricka. Sen tar du i lite till och då lossnar den!”.
Och precis så var det.
Det blir en kortblogg idag. Måste ju ut på You Tube igen. Vad står det egentligen om Brasilianska näsflöjtskvartetter? Jag är såå nyfiken.
Etiketter: ,

En kommentar

  1. Inger

    hä var på tiin..ser fram emot att få dela små musikaliska gobitar o annat smått o gott med dig nu här i vår nya värld..du kan ju börja med att gå in på min blogg o kolla
    gårdagens H-sjö-film…o du ska veta föresten att jag tänker på dig o håller tummarna mest hela tiden ..Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.