Hells thursday

Mumsigt kul i morgon. Neuropsykologiska undersökningens resultat ska redovisas och dessutom väntar en läkarundersökning.

Jag kan bara vidhålla min uppfattning. Är det någon som är lämplig att köra bil efter att en sådan här tvådagarsgrillning redovisats? Resultatet är nog inte  ens lönt att diskutera, jag har ju den samlade vetenskapen mot mig. 100 000 olycksfria mil i de mest skiftande trafikmiljöer har ingen betydelse. Inte heller att jag upplever att jag läser trafiken på ett bra sätt även i högersätet.

Som ni förstår känner jag vart vinden blåser. Det har plötsligt blivit en angelägen fråga. Trots att jag varken behöver eller kommer att använda det annat än som leg. Kanske är det den biten som nu känns jobbig. I mina hemtrakter är det lätt suspekt att inte kunna legitimera sig med ett körkort. Den sista bekräftelsen att du förmodligen glidit över från djur till växtriket. Från körkortsbehörig människa till körkortslös morot.

Men jag ska inte förnedra mig med att tjafsa. Det får bli som det blir…

 

2 kommentarer

  1. JohnnyW

    Det vore ju för jävligt. Men om…. Då ska du kontakta den du köpte en PV av. Han kämpade tappert, förlorade men fick tips från experter om hur han skulle kringgå myndighetsterroristerna och nu kör han bil igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.