Åt Lyxellä

Ja, i eftermiddag drar jag och C till Lycksele. Tre dagars facklig politisk utbildning. Omdiskuterat av en del.

Men motåndarlaget i Alliansen har aldrig gjort annat än att försöka försvåra det fackliga arbetet, och får fett med stålar från sina beställare alltså arbetsgivarna och deras organisationer. Sossarna startades av facket för att få en möjlighet att påverka mer via politiken. Så det så!

Samtidigt är det jätteviktigt att sossarna lever upp till de förväntningar människor har rätt att ställa på oss.

Varning – nu kommer ännu en fånig anekdot.

Då jag låg på sjukhus 2006, strax efter valsegern för borgarna ringde en kompis som har sina sympatier i det lägret. Han berättade att nu hade husläkaren ringt upp och frågat om han hade något vårdbehov. Och såg det som ett tecken på att en ny och bättre tid hade börjat.

-Jo, svarade jag. Nog har jag märkt att borgarna fått makten. Som i ett trollslag försvann ägget man brukade få på morgonen…

Samtidigt igen är det jätteviktigt att vi inte bildar en intern tyckasyndomoss klubb i mitt parti. Vi måste övertyga om att vi visar på den bästa vägen för de flesta via argument.

Oh shit, den här skulle väl egentligen in under politiska bloggar medjag lovar bättra mig.

Men alltså – mot "Lappstockholmia" och Ansia. Som f ö är ett eldfarligt ställe. Bortsett från alla vanliga bränder höll jag på att bränna ner stugan sist vi var där. See you thursday!!!

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.