Nog blev det lite mer om gammbilarna:)

"Jag har ju blivit en extrem statistiknörd på gammeldagarna och idag finns det hela 538 Cadillac 1959 registrerade i Sverige. A:s har jag ingen aning om var den är men den ljusblå med vitt tak såldes nyligen för ca 300000"

Det blev inte riktigt som jag tänkt tack vare den här initierade kommentaren från en kille som vet vad det handlar om. Som jämförelse kan nämnas att begärt pris när A köpte sin var 38 000, vet inte vad det blev i slutändan. En hygglig värdestegring eller hur? För en affär på den nu ligger förmodligen i samma storleksordning. Min Oldsmobile är numera svart och ägs av en tjej i Luleå.

Sakta börjar molnet närma sig min vardag. Det börjar nämligen så smått dra ihop sig till att flyga. Skåne i slutet av maj och Bålsta några veckor senare. Det här har ju annars varit en lagom katastrof som i huvudsak bara kostat the man en oerhörd massa pengar och som man kunnat le i mjugg åt.

Om ni har den minsta chans, gå och lyssna på Kristoffer Olofsson bilskollärare och rullstolsburen biker. Han föreläste i tre timmar idag på mitt assistansföretag, timmar som försvann snabbt. Jag kände igen mig i en del men mycket var nya och facinerande upplevelser. 21 frakturer, punkterade lungor och komplett ryggmärgsskada var följderna av en avåkning av en rutinerad åkare med bästa möjliga skyddsutrustning – bland annat hjälm för nästan 6 000 –  i knappt 60 km/timmen…

Tänk på det alla hojåkande vänner.

Men det är bara en liten del i hans faktiskt roliga och underhållande föreläsning.

I morgon väntar Volvo plus att jag äntligen ska lämna in min mobil på reparation. Gonatt.

En kommentar

  1. Sören Fjellstedt

    Kul du gilla min kommentar. Jag håller på att bygga världens största register över veteranfordon och räknar med att ha mer än 1 miljon fordon i min databas i källaren innan årets slut. Så välkommen höra av dig när Du undrar hur vanlig en Vit Pontiac från 1965 är i Västerbotten. Tack för att Du skriver på bloggen det är Kul att läsa dina positiva rader

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.