Tack, men varför?

Upptäcker precis nu att jag befinner mig i bloggvärldens motsvarighet till meteoritsvärm. Massor av människor=ni tittar in och 25 000 gränsen är passerad med bra marginal utan att jag hunnit vara med. Förstår inte riktigt varför men kul är det och jag har helt övergivit tanken att testa andra forum. Jag vet att för storbloggarna är mina siffror en fis i rymden, men jag tycker det är strålande!

Jag hade 700 olästa mail som väntade på mig på mitt kontor på IF Metall. Ett kontor som jag i princip lämnade brådstörtat 18 augusti 2008. Jag har visserligen varit dit ibland men det här var första riktiga arbetsdagen. Det fick bli en krönika på hemsidan och ett långt medlemssamtal och lite glada kramar. Och under över alla under hade jag rätt lösenord till datorn trots att det är flera månader sen jag loggade in.

C hade fixat kvantiljoniskt god kyckling till lunch och än så länge kan jag i alla fall hoppas att jag får ut den sparade semester jag valt att ta ut i pengar. Men mitt företags  lönesystem är så komplext att det förefaller obegripligt. OK vem som helst kan gå in på klubbens fina hemsida och ta reda på hur det är uppbyggt, det fixar till och med jag. Men därifrån till att begripa lakanet du får i slutet av månaden är skillnaden stor. Jag brukar nöja mig med att konstatera att jag  får pengar så jag klarar mig – rätt eller fel lön? Have no idea…

Nu ska jag värma på C:smaskakraskiskt smarriga kasslergryta. Avundsjuka???

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.