Modifierade första majplaner

Jag konstaterar att jag nog får justera planen att gå i majtåget lite. Min envisa vana att åka rullstol gör sig ibland påmind i ryggen och det gör den just nu. Så det är bäst att ransonera långturerna idag.

Men till Rådhustorget ska vi förstås för att lyssna på Ibrahim var det väl? Vi har ett gemensamt förflutet i gymnasienämnden, kul att han gick och blev partisekreterare.

CA gjorde sitt första pass igår. Det gick fint så nu kommer hon nog att dyka upp då och då under sommaren i en blandning tillsammans med "mina" åtta andra tjejer. Det är en bra mix tycker jag med allt från 19 till 64 åldersmässigt. Däremot har jag inga killar och det kanske går att ifrågasätta. Och i vanliga fall strävar man efter en lagom blandning även könsmässigt på arbetsmarknaden. Men här är det ju faktiskt jag som bestämmer.

Jag har haft massor av manliga sjuksköterskor (visste ni förresten att man inte säger "sjukskötare" om killar för den beteckningen finns bara i psykvård?) och det har gått så bra men på nåt vis var jag – och är – mest sugen på att omge mig kvinnlig kommunikation och kvinnligt sätt att närma sig olika frågor just nu.

Nej, nu hör jag några ägg ropa mitt namn. De vill så gärna bli omelett under  mina skickliga fingrars ledning, och det ska vi väl inte förneka dem? Skulle det inte vara Ibrahim som majtalar i Umeå får ni ursäkta. Men tänk på att jag haft en stroke och är bara begränsat tillräknerlig:)).

Lurvig lördag (vad det nu betyder…)på er allihopa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.