Lätt missflyt

Jag har haft vissa problem de senaste dagarna. Först försvann ett långt inlägg som bland annat handlade om hur viktigt det är att känna tii partiernas grundideologi. Sedan, halvfem igår morse, låste sig datorn TOTALT och det tog över två timmar att få den go och glad igen. Bland annat aktiverade jag ett bildbehandlingsprogram som läste in 4 000 bilder en gång till! Nu tog det inte så stor plats men jag plockade bort det i alla fall.

Och igår visde det sig än en gång vilket brett spektrum jobbet som assistent har. I alla fall hos mig. A hade nämligen varit på Gimonäs med en massa skräp. Men i första vändan fick hon inte kasta ett par flak med öl som blev över då jag fyllde 50 och som nu hade blivit för gammalt. Burken gick bra men inte innehållet. I stället fick hon vackert ställa sig vid diskbänken och sprätta typ 35 öl som hälldes ut. Jag har säkert runt 4 liter fin whiskey i bokhyllan. Den har väl inget bäst före datum, eller hur?

Hm…jag och S var ute och raggade och mös i solen i lördags, som, så många andra. Skulle inte säga ner till en gammal oljeläckande, skramlig engelsk hoj. Kanske inte japanskt, det får inte bli för enkelt. Och sen sitta där i fartviden och lyssna på dunket och bara njuta…

Tillfredställande (och det får ni tolka som ni vill:)) tisdag på er.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.