Snubblande nära

Snart får jag köpa tårta och mata även datorn med en tugga! Det är nämligen snubblande nära att jag når 30 000 sidvisningar. Som väl inte behöver betyda att så många läst någon av mina bloggtexter men de har i alla fall varit in och tittat. Många i den här världen har långt fler läsare, men jag har en känsla av att de som läser Ingos Äventyr känner mig även i verkligheten. Det gör att relationen blir lite familjär. Och jag har er i åtanke när jag hamrar på tangentbordet. Som journalist var det i alla fall förr en regel att tänka sig att man skrev för en speciell person. Antingen någon du kände eller en påhittad läsare "Nisse i Hökarängen" som då skulle förstå och gilla dina rader. Till inte så liten del är det något jag försöker med bloggen. Samtidigt som jag vill hålla en viss stilistisk nivå. Jag utbildar ju människor i konsten att skriva och kan inte slarva själv!!! He, jo det kan jag. Alla fel skyller jag förstås på stroken:).

Det ska förresten bli intressant att se vad det blir av Storbrittannien. Om jag förstår saken rätt är våra rödgröna och allianskoalitioner lättmanövrerade baggisar jämfört med de grupper som nu ska styra engelsmännen. "Jolly nice, old chap" lär det INTE bli…

Det här kan vara hur fel som helst eftersom jag bara såg det i ögonvrån. Men jag noterade nåt om att sporthallen i Klimpfjäll ska säljas till Sävar. Det är där jag haft åtmnstone ett av mina stora idrottsögonblick. En gång under en halvmara som ju var en stor grej, hade min kusin och jag suttit på gräsmattan och pratat med speakern/prisutdelaren.  Vi jobbade för varsin tidning och ni kan nog räkna ut vilka.

Mitt under prisutdelningen ropades det ut att nästa år skulle det minsann bli en uppgörelse mellan länstidningarna under maran! Både jag och kusinen tippade nästan över av chock. Det var ju praktiskt taget vi de tänkte på när begreppet "soffpotatis" skapades.

Men det hela rann ut i snön. På våren träffade jag kusinen och frågade hur träningen gått för honom.

– Jag har sprungit, sa han högtidligt, hela hundrasjutton steg. Sen bytte vi ämne.

Själv konstaterade jag att jag inte klarade maxtiden ens på slät mark. Så vi förträngde projektet…

Omstörtande Onsdag på er.

En kommentar

  1. JohnnyW

    Du visade prov på såväl styrka som kondition och tjurskallighet vid invigningen av Marsfjällets naturreservat så det var nog tur för mig att det inte blev någon halvmaraton för oss. Och mod visade du när du åkte Loopen på Liseberg, fast den åkturen kanske du har förträngt ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.