En metallman har stämplat ut – med mera…

Ja, då sjunger alltså Ronnie James Dio någon helt annan stans än på hårdrocksscenerna. Det var lite överraskande han var ju bara 67 och verkade vara i fin form , den lille typ 55 kilos gubben.

För mig var han nästan mer Black Sabbath än Ozzy Osbourne med sin välartikulerade och starka stämma. När jag såg honom på Sweden Rock Festival var det ett av de volymstarkaste framträdandena med samtidigt väldigt bra.

Annars har vi som gillar tung rock hyfsad tur, eftersom många är alive and kicking. Men det är kanske som Lemmy Kilmister från Motörhead sa en gång: "Om jag hade levt upp till min egen myt hade jag varit död för länge sedan".

En hel del journalister har funnit ett nöje i att sjösätta ogrundade rykten. Men visst har det funnits täckning ibland. Nyss nämnde Lemmy berättar om hur trummisen, som då hette Phil Taylor, tidigt en morgon under en turne ringde honom och beklagade sig att han inte tog sig ur sitt hotellrum. Och de skulle ju repa, eller hur?

Även det var ju lite förbryllande runt fem på morgonen. När Lemmy, med hjälp av polis tog sig in i trummisrummet visade det sig att Taylor försökt ta sig ut…via badrumsskåpet!!!

Han hade nog tagit något starkare än Magnecyl…

Allt enligt Lemmys självbiografi "White line fever".

Annars var det en bra dag att vara politiker på idag. Det var intressant att höra lite om framtidens IT strategi i skolan. Och vi fick bland annat lära oss att det varje minut laddas ner ungefär 24 timmars ny video på You Tube. Så att hinna med att se allt är en totalt omöjlig uppgift.

Hur kommer det sig att Leif Silbersky med flera namnkunniga advokater dras med magnetism till uppmärksammade mål?  Han är ju nu i Landskrona och försvarar killen som är anklagad att ha slagit en gammal kvinna och orsakat hennes död. Där vill jag inte föregripa domen men lyckas de fastställa att han överhuvudtaget slog är det solklart att han är skyldig. Slår du ner en dam i 80-årsåldern kan det helt enkelt inte vara förmildrande att hon hade en svaghet som brast…:((.

Gissa vilken reklam som basunerar ut:"jag hade väntat mig ett riktigt norrländskt mottagande MEN de visade sig vara riktigt trevliga…" Det är alltså motsatser, trevliga och norrlänningar…

Nej, nu ska jag Googla fram rätt identitet på Audin vi såg igår. Se där, visst blev det lite IT även där. Jag ska följa upp vissa tips jag fått av J som i väntan på BMW X 6:an som är drommen är audiinriktad…

Trevlig Tisdag!

2 kommentarer

  1. JohnnyW

    Inte visste jag att Phil Taylor även var trummis. Men ni grannar ”väst i byn” han kan ju så mycket annat också så det stämmer säkert.

  2. Ingemar Wahlström

    Minst lika förvånande som trummorna torde denne Phils förhållande till droger vara. Vår granne tar väl en god öl vid festliga tillfällen…Men jag har gågglä på det där namnet, och det finns många:)).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.