Bra jobbat!

Idag var sista dagen på den arbetsmiljöutbildning jag sporadiskt handlett. Det var riktigt trevligt med gedigna redovisningar och jag kunde följa upp med en eller annan i alla fall halvintelligent fråga. Och imponerade lite på mig själv! FS, Före Stroken, hade jag ett föredrag på arbetsmiljötema som jag körde rätt många gånger. Temat var kemiska hälsorisker och varvat med grupparbeten och diskussioner i storgrupp funkar faktisk kortare föreläsningar som denna riktigt bra.

Vad som var lite kul var att jag inte behövde slå i böcker eller så när jag nu skulle köra det igen efter tre års uppehåll. Jag minns allt, och det känns riktigt bra. Som syrebrist-stroke-koma- en  massa annat hjärndödande-nisse känns det trevligt varje gång jag får bekräftat att den grå klumpen inte förvandlats till en palt eller nåt…

Mjaha, förresten har jag inte vunnit den där miljonen ännu. Men då jag gör det tar jag hem en Olds Vista Cruiser -70, kombibilarnas kombi. Sen får någon erkänt duktig byta alla slitdelar, oljor och annat. Och justera motorn så den blir som i min Olds 98, den hoppar igång bara jag närmar mig, Givetvis är den jättefräsch till utseendet interiör och annat redan från början. Då kan jag väl lägga 20 papp på ljud. Sen kan kryssarsäsongen börja…

Hmm, var det jag som sa nåt om att vara frisk i skallen? Ovanstående kanske motbevisar detta men  för er som inte provat en amerikanare som inte är toktrimmad eller sönderskruvad säger jag bara – ni har missat nåt.

Avslutningsvis är jag ett rov för blandade känslor. Samtidigt som jag fått lön och remitterat den vidare till diverse verksamheter rycker en känsla av  "försörjningsstöd" närmare. Inte idag, inte i morgon men sen kanske…jag kommer att hålla er orienterad. Sen hoppas jag att min insändare i den andra tidningen kommer i morgon.

Tuff Torsdag på er…

2 kommentarer

  1. Micke

    Jag har inte provat dessa bränsleslukande glidarmuskedunder du beskriver, men skulle du börja slammra tangenterna om elbilar skulle nog en o annan dra på smilebanden.
    Tänk dig att kryssa på stan i en fullständigt tyst och ljudlös bil, tänk vilken fröjd för örat….

    Jag väntar spänt på Renault hisorien….

  2. Sören Fjellstedt

    hmm sitter med morgongröten och läser din blogg och förvånas över att du nöjer dig med att drömma om den Cutlass baserade stationsvagnen Vista Cruiser den har ju glasrutor i taket och fräckast är solskydden som sitter både fram och bak Men jag håller med dig det är en Härligt Trevlig bil. Nånstans i världen står den och väntar på dig och bara vinsten kommer är det bara att köpa! Då tar vi å åker tillsammans å hämtar den…. Vi får kolla med färdtjänst extended…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.