In absurdum (day edition)

Det kändes som knappt nån hann läsa den här. Därför kör jag den igen…

Läste i Aftonskallet om killen som hamnade framför en ambulans på prio 1 utryckning med sirener och blåljus. Han gasade tills han hittade en plats där han kunde låta ambulansen passera. En mc-polis som haft ögonen på honom gav fet böteslapp och drog hans körkort. 105 på 70-väg…

En totalabsurd myndighetsutövning som på något vis går hand i hand med de beslut som ansvariga på Försäkringskassa och andra myndigheter utövar. Varför blev de som utåt ska framstå som auktoriteter så helsikes strykrädda att de inte törs fatta beslut baserade på förnuft. Jag är också en fegis men ger inte sken av att vara något annat, och försöker framförallt inte spela chef eller ledare.

Idag skickar jag en varm tanke till Lady X, som kanske fått en spännande ingång i sitt framtida yrkesliv. Lycka till, min vän.

 Jag har förresten min annons klar tills jag ska ut på den öppna arbetsmarknaden och erbjuda mina attraktiva tjänster:

" Man, på väg mot 55, fet, rörelsehindrad diabetiker med tumör bortopererad och stroke som spökat till vänstersidan  plus en bibba ytterligare diagnoser erbjuder sina tjänster till just dig som söker en sådan person till ett 25 % jobb. Oanade framtidsutsikter…"

Men lik förbaskat väntar en Tillfredställande Torsdag på er:).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.