Inte så ädel

Jag har fått synpunkter på min miljonblogg där man  förundras över att jag planerar en så osjälvisk gärning som att placera tio hjärtstartare i vilhelminatrakten. I själva verket är det inte så Florence Nightingaleskt osjälviskt. Vart tar jag vägen om huset renoveras? Jo förmodligen till just Vilhelmina. Och vad är det troligt kommer att hända? Jo hjärtinfarkten väntar runt hörnet av både allmänmedicinska och genetiska skäl. Och då gäller det att ha hjälp i närheten, särskilt i glesbygden…Om jag sedan inte råkar ligga och flåsa, uppkopplad på maskinen,  är givetvis andra välkommna att chocka kroppen med den.

Sedan glömde jag ju klockan. Jag vill ha en asfet blingbling i 24 karats guld som är lika diskret som en knallrosa mercedes med guldfälgar. Jag har alltid älskat smaklösa prestigeklockor och min nuvarande Seiko för 3 000 är ju inte ens lite förgylld…Hm…nu fick jag komplex. Jag tror jag tar av den och kastar bort den. Nej, den funkar ju i alla fall.

Såg förresten en söt BMW X1 i en tidning. Vem behöver renovera hus, egentligen? Och visst haar jag alltid drömt om en Cadillac -59? Såg just att Media Tysken hade en 250 -tums super tv med hårtork och kemisk toalett…

 

Det är som jag säger – huvudsaken man har total kontroll och inte tappar huvudet:))).

 

Otygsbefriad Onsdag på er…

2 kommentarer

  1. Lisa

    Ja nog är det märkligt vad man plötsligt kan omprioritera det som ska göras/köpas. Jag har ett tak som skulle behöva renoveras. Innertaket tog jag bort för tre år sen pga en vattenskada…har inte satt upp något nytt än för det kom en Japanresa..och en Sydafrikaresa…och en Kinaresa…och …. emellan och egentligen är det ju fint med ett trätak som blivit svartfärgat av vatten…eller??!

  2. karin

    På tal om smaklösa saker så minns jag från skottlandsresan en person som hade en stor förkärlek för neonfärgade ätbara saker. Ju mer skrikig färg desto intressantare var den ;=)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.