Morgonsvammel

Dagens första kopp kaffe. Det mullrar  och jag hör regnet smattra genom det småöppna vardagsrumsfönstret. Träning på Dragonen idag. Känns faktiskt nyttigt nu då vi ökat belastningen rejält. Dessutom kompletterar jag med en träning som verkligen ger snabb effekt. Har en sats barnklossar som jag bildar ord med. Och automatiskt sträcker du armen och försöker böja fingrarna för att lösa uppgiften och redan efter första passet blev jag mycket duktigare på att höja armen.

Jag har säkert sovit upp emot fyra  timmar i natt. Det är som om en vanlig människa sov 19 timmar på raken så jag känner mig riktigt utvilad. Om det behövs kan man ju alltid kvarta lite på dagen. När jag jobbade natt var jag på ett möte dagtid på Eriksson eller något liknande företag i samband med något projekt. Och var trööööööötttt!!!

Vi satt ett rätt litet gäng i en cirkel. Jag lyckades somna och vaknade av ett enormt skrammel. Det visade sig att även mina fingrar somnat så jag tappade ner flera tunga pärmar i golvet. Skämmigt, minst sagt…

En kommentar

  1. Inger

    AHA…då förstår jag varför dom sätter ut varningstrianglar i sommar istället för att fixa vägen
    om dom inte ens har råd till ett kontor…jajja..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.