Mer info till intresseklubben

Jag fick lite mer info om Buicken igår av min kompis som livnär sig bland annat på att ha järnkoll på jänkebilarna i Sverige.

Det var den först inregistrerade Electran 1972. Redan 28 december -71 var det någon, eller förmodligen något företag, som strax efter två på eftermiddagen registrerade denna kärra. Nu finns 18 st varav elva svarta och den senaste kom in 2008 via Piteå.

Och i Moskva dör folk som flugor på grund av kvävade brandrök som gör livet svårt för alla med andningsproblem. Samtidigt är det 40 grader varmt. Indien, Pakistan och Kina är bara några länder där hela städer spolats bort och många dött. Här hemma utlöses en nationell depression om vår lagom starka sol ersätts av lite regn ett par dagar. Det är inte långt ifrån den katastrof som innebär att det bara finns 500-kronors sedlar i bankomaten. Jag pratar I-landsproblem om det är någon som undrar. Men givetvis utgår man från sin situation. Det var irriterande när vi var tvugna att flytta till en annan pump för att kortläsaren inte fungerade på macken i helgen. Jag log inte och sa:"Men vad gör väl det, tänk på de i Pakistan". Däremot går det bra att vara besserweisser här, till exempel;-))…

05. 42. Snart dags för lite kaffe, eller vad tror ni?

Motormuseumsbesökar Måndag på mig. Berättar senare…

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.