Hoppas proppen går

Jag sitter hör med vax och propplösare i öronen och hoppas det ska få proppen att lossna. Jag låg en timme i den fruktade magnetkameran idag med hörselproppar och kåpor och det väckte tydligen mina latent vanvårdade hörselgångar.

Eller sövde dem, snarare, jag var nära på heldöv efteråt. Även lungorna fick en dos röntgenstrålar så om en månad eller så är det dags att få besked om några nya tumörer visar sig. Inte den gladaste av dagar, men det är ju bättre att veta och kanske kunna sätta in åtgärder, än att förtränga.

Undrar baj dä väj, om man får reda på om någon personröstat d v s kryssat, just mitt namn. Det vore kul att veta. Tror att de räknar personkryssen i dag, men om informationen går vidare i normalfallet vet jag inte. NEJ, jag röstade inte på mig själv. Andreas Lundgren, Peter Olofsson och Helen Pettersson fick mina röster i respektive val vill jag minnas. Tre sossar som gör att det är en ära att tillhöra partiet.

Hela den här veckan går i sjukvårdens tecken för mig. Tisdag magnet foto, alltså. Jättetrevlig personal som vanligt, förresten. I morgon har jag en date med företagsläkaren, på torsdag fotar jag ögonbottnarna och på fredag träffar jag både arbetstrapeut och sjukgymnast samtidigt som jag är och tränar på Dragonens Hälsocentral vilket sker varje tisdag och fredag. Och bättre blir jag – att ta av och på klockan tog 20 minuter om det över huvud taget gick då jag låg på strokeakuten. Nu fixar jag det på 15 sekunder. Och jag klarar vikter i gymmet jag inte ens kunde drömma om. Men nu är det benens tur. Jag ska få en s k monoped som jag kan köra in i med rullstolen och sedan cykla. Så där kommer jag att nöta på.

Ett annat steg blir att stärka ryggen. Jag behöver inte gå långt nu med gåbord innan jag börjar hänga på bordet. Tror att jag saknar lite i ryggen sedan tumöroperationen 2006. Svanskotan och lite andra kotor försvann visst eftersom tumören satt på dem.

Inte underligt att operationen tog 24 timmar. Men jag blev i alla fall slagen med råge av en kille i Australien då det gäller blodtransfusioner. Tyckte "mina" 20 liter lät enormt mycket men han fick 70 liter sedan en haj bitit av honom armen!!!

Visste ni förresten att om vi skippade att äta godis i världen hade vi i stort sett råd att lösa världssvältsproblemet Vi snaskar för niohundra miljarder (ofattbart, men slå ut det på sex miljarder människor)  och svälten skulle lösas för drygt en biljon. Ja, tusen miljarder alltså…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.