Lördagsgodis

Ja, nåt konkret sådant har jag inte konsumerat. Däremot blev det fantastiskt fredagsgodis sent om sider. En riktig dröm för mig som inte är van sådana kulinariska lyckochocker. Mums!

Jag har annars varit "innekatt" idag. Det ger tid för vissa reflektioner. Till exempel om gruvarbetarna i Peru. Som ju strax ska räddas men…en timslång resa genom 700 meter berg i en trång gallercylinder får den värsta magnetfotograferingen att framstå som rena semestern på playan för mig. Hörde också att 2 000 journalister finns på plats och väntar på dem. Vad skulle jag fråga? Tja, det brukar ge sig. Intervjuade det missionärspar (skäms, men kommer inte ihåg fler detaljer…) som varit fångar länge för en tio år sedan och jag tror att de spontanberättade mycket om hur det var.

På tal om fångar minns jag även påsklördag 1992 eller 93, kanske var det -91?, då 40 personer eller så var borta i snöstorm på fjället efter Gitssjönappet. Jag tillbringade en del tid med Brynolf Hedberg som är en känd polisprofil från Dorotea i hans polisbil på Granlifjället och det var spännande att följa spaningarna. Och allt gick bra till slut och jag fick skriva som en..jag vet inte vad. Jag for runt och intervjuade och fotade för glatta livet. Det är nog en av få gånger jag hade ett helt uppslag i Folkbladet!

Då ger vi järnet mot söndagen. Det är bara en dryg halvtimme kvar…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.