En riktigt nyttig dag

Idag har jag varit duktig. Sålde iväg lite aktier för att nödtorftigt hålla den allt tunnare sjukskrivningsplånboken över vattenytan. Och växlade i samma veva in evvrorarra (ja, så där blir det ungefär på bondska…) och punden som legat o skräpat. Tro nu inte att jag blivit äckligt rik, jag hade utlandvaluta som blev 220 spänn i svenska. Litet men välkommet tillskott, nudlar kan jag säkert köpa för fyra spänn förpackningen så jag kan handla en försvarlig hög om jag vill. Skämt å sido har jag inte i allt för hög grad hemfallit till nudlar och grillkorv. Jag har flera begåvade mat-trollare som fyller frysen med nyttigare saker.

Vovoaktierna genererar 4 400 och det kan jag flyta på ett bra tag. Och på nästa lön har jag trettio komptimmar i pengar och sen väntar jag några tusen från andra håll. Så jag håller mig flytande. Men den tid då du kunde spontanhandla är helt förbi som långtidssjukskriven.

Sen var jag till doktorn. Halvårets tyngsta dag då jag får besked om den magnetfotografering och den lungröntgen jag gjorde för några veckor sedan. Men det så bra ut som läkaren skyndade sig att berätta då jag kom in. Inga tumörer som blossat upp och det tackar vi ju för.  Ett snabbt stick i armen på Kemlabb, ett s k mellanprov och sedan var jag medicinskt färdigbehandlad för idag. He…men parkeringssituationen utanför lasarettet är ju rena cirkusen. Det kan inte vara roligt att ramla in i den röran och kanske vara helt främmande och dessutom ha en tid att passa. Nu är jag säker på att ansvariga kommer att bedyra att det snarast blivit fler parkeringar, ja hela ytan utanför NUS är som ett gigantiskt grekiskt tempel fyllt av parkeringsytor. Och eftersom de har Hela Bilden och förstår Planen är det givetvis jag som har sett fel…

Tokrolig Tisdag på er.

Och Lady X: Kan det vara ditt Ko-nst intresse som slår igenom hemma???

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.