Att behålla en kund

Nu tycker jag att det kan vara läge att berätta att min bank, som fortfarande trots att annat förespeglats, inte varit kapabla att betala ut pengar för aktierna jag sent om sider fick sälja, heter Nordea. Tydligen är det en ny giv att behålla sina kunder genom att inte genomföra de tjänster som beställts. Kunde de möjligen ha lagt några av stödmiljarderna på grundutbildning om hur man klarar enklare kundtjänster? Nåja, jag klarar mig. Och pengarna kommer säkert i morgon. Men det förespeglades vid mina kontakter att de skulle komma idag. Tänk er flyget, till exempel: "Jaha, kommer ni idag och vill åka till USA. Men vi har faktiskt på oklara grunder bestämt att vi inte skickar dit något plan förrän i morgon." Raka motsatsen till kundtillfredställelse.

Annars har jag filat på lite smådetaljer inför ett par konferenser jag planerar framöver. Och uppgraderat jobbdatorn på IF Metall. Tiden går jäkligt fort när man bara har några få timmar på det som egentligen är ett 150 % jobb. Tur att jag har duktiga kolleger under de månader som är kvar innan jag officiellt drar mig tillbaka som studieorganisatör i avdelning 4.

Och på mitt andra jobb, på Volvo, hoppas jag ha fått både nätverksuttag och behörigheter så att jag på allvar kan börja mitt uppdrag på Administrativ Support under veckan.

Jag har fått oroliga förfrågningar angående de stora vita bönor jag hade på inköpslistan. Om dem kan jag bara säga att de är utan kryddor och tomatsås, men jäkligt goda i till exempel köttfärssås. Men jag gillar ochså tomatsåsvarianten, men det måste vara Heinz, med falukorv. För övrigt blev det nästan nationell kris i Storbritannien när de höjde priset några pence, tack vare att många som inte hade det så bra ställt nästan bara levde på vita bönor…

Toppen Tisdag blir det väl, eller hur?

 

4 kommentarer

  1. Kajsa

    Vita böner i tomatsås och stekt korv!! Det måste vara det sämsta man kan äta, mår illa av bara tanken, men det är klart håller man på att svälta ihjäl så kanske…ha en bra dag kusin vitamin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.