Är jag fetlurad?

Igår ringde mobilen precis då jag var på väg ut från jobbet. Cirka hundra papper och 25 kuvert dråsade ut på golvet så jag blev lite drygt småirriterad.

En väldigt forcerad röst i andra ändan rabblade något jag inte uppfattade på dålig svenska och avslutade med att fråga efter om det var mig de ptratade med. I hastigheten sa jag ja men begärde även att han skulle upprepa det han sagt.

Det var något surr om att jag vunnit en rakhyvel men jag avslutade samtalet väldigt bryskt och snabbt. Men..nu undrar jag om det lilla "ja" jag pep ur mig spelades in och kommer att användas som vapen för att tvinga mig betala nån skit? Just det ordet använder jag annars aldrig i kontakt med telefon-nasare just på grund av det, men nu hann jag inte vara med. Jag ät tyvärr inte paranoid utan realist…

Fortsättning följer inte hoppas jag!

3 kommentarer

  1. Stina Johansson

    Nja, det är nog ingen fara. Inte om de bara har ett ja. Vad telefonföretagen gör nu är att de måste ha dig att säga ditt namn och address innan de kan pressa dig på pengar.

    Jag vet tyvärr. Vi är i tvist med ett stort bolag som har satt det i system och vill ha 40 000 av oss, så har du bara sagt ett ja och inget annat är det nog ingen fara. Dock ska du inte ringa upp eller svara på sms nu inte känner igen. Man registreras på dyra spelsajter och liknande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.