Utmaningen dag 6. Min dag

Igår alltså: den var inte dum. Jag fick ligga fyra gånger och sista gången i inte mindre än 1,5 timme. Ja ligga ner på en brits medan de tappade mig på lite isotopdopat blod för att kolla nedbrytningen. Något annat trodde du väl inte?

Så dagen tillbringades på NUS. Även de tre timmarna mellan provomgångarna eftersom jag inte fick lämna sjukhuset. Men jag klippte mig, vägde mig på Neurorahab och tittade på ett gäng kursräkningar som skulle attesteras. Så tiden gick fort. Åt en jättegod macka som nog vissa blogg-kompisar skulle gillat för att den var vegetarisk.

Men träffade förrvånansvärt nog ingen gammal bekant, som man nästan alltid gör på sjukhuset.

På kvällen monopedade jag en halvtimme, åt Heinz nya lågkalorivariant av vita bönor(gott faktiskt) med likrester av gris…förlåt, bacon heter det och är uppriktigt verkligen gott. Om man inte tänker på det som likrester:-).

Dagens gymnasienämnd är inställd. Så det blir träning på Dragonen som vanligt på tisdagar. Och kanske en sväng ner på IF Metalls kontor med kursräkningarna.

Oci i kväll ska jag ha en riktig fest med en handfull glada tjejer. Ja, det är julbord förstås. Det första av tre-fyra som jag räknar med att konsumera. Skinka, kokt potatis äppelmos är vad jag kräver. Och gärna lite gravad lax. Sedan är jag mätt!!!

Ha det!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.