Datasnillet

För en timme sen eller så blev datorn tokig. Alla ikoner fladdrade bara till sekundsnabbt och försvann, likadant var det med rullgardinsmenyerna och frågerutan på Google. Jag bytte batterier i musen, gjorde systemåterställningar och allt möjligt och omöjligt. Och kände mig faktiskt lite klok när jag till slut hittade felet. Esc-knappen hade fastnat i nedtryckt läge! Ett gammeldags, hederligt, mekaniskt fel.

Lite kul att Playtones gick vidare igår kväll. Det var de som vann mitt mögliga rockabillyhjärta. Visserligen ytterst välkammad rockabilly för att inte skrämma bort röstarna men ändå som en stor, sval stark efter en lång ökenvandring.

Simon Forsberg höll jag givetvis en tumme för och var lite förhoppningsfull, för hans låt var betydligt starkare än vad kvällstidningen påstått även om det inte alls är min stil. Tycker nog lätt att den kunde fått försöka igen men vadf vet man då det gäller musik? Jag har själv tävlat i fotografi och inser problemet med att bedöma i båda fallen.

En kommentar

  1. Sören Fjellstedt

    Kul bild på väggen du har…. Jag formligen älskar Ford Mustangs instrumentbräda 1966 helt underbar fraförallt i mörker där det gröna får en stark dragningskraft på mitt GM hjärta….

    Sen har nån gjort en tavla av 1964,5 å 65 års instrumentbräda å dessutom lyckats med att välja en utan det utsökta Rally Pack instrumentet.

    Å den tavlan har letat sig in i Ingos hemmiljö……
    men sen något som gör mig glad….. när Mustangen första gången släpptes jobbade Ford Folket med en slogan 4.13 by 4.13 och det var en vink till en annan försäljningssucce nämligen Ford Falcon för när de släppte Ford Falcon 1960 så sålde de 413000 enheter första året så när Mustangen lanserades sa valde de första försäljningsdag 13 April 1964 och med rejäl marknadsföring och snygg bil och bra priser så sov folk utanför Fords färsäljningshallar för att bli den första att ha en ny Mustang… 4. by 4.13 betydde att målet var att sälja mer än 413000 enheter de första året….om de lyckades?? Första dagen skrevs kontrakt på mer än 20000 enheter och på fem månader hade de sålt mer än 600000 enheter. Fords nya Mustang är på väg att lyckas igen 2010 för den säljer bra nu….

    Ursäkta det skena iväg….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.