För fint för ett gnäll!

Det har varit en härlig dag idag. Ni vet, björktitan skriker sig hes på gren och solen lyser på drivorna. Det känns väldigt bra att vi snart tagit oss igenom. Vem skulle vilja förflyttas tillbaka till november nu? Inte många, misstänker jag…

Funderar till och från på att i framtiden köpa en skoter. En modern maskin som körs på leder, där man ju vanligen håller  sig är inte våldsamt krävande att åka med. Ja, nu finns de ju till och med med servostyrning såg jag! Jag vet människor som varit helt blinda som ändå med vissa förberedelser kunnat köra både bil och motorcykel en kortare sträcka, så knaggliga ben och en vissen vänsterarm bör inte vara något bekymmer. Problemet finns väl snarare i plånboken. "deltidspensionär" och "miljonär" rimmar möjligen men det är enda beröringspunkten, det lovar jag.

Jag hade ju tänkt gnälla på detr mesta idag. Men det är ju lördag. Och kåldolmar bereds i matberdningsrummet. Och jag har inte ont nånstans. Så varför klaga??? Trevlig helg!!!

3 kommentarer

  1. Lisa Wahlström

    Hörre du Ingemar! Det där med att det ska vara lugnt och tryggt att köra på leder gäller inte alla! Jag vet inte om du har varit med om mina körningar men det finns andra i släkten som snart kommer att lägga ut kommentarer om att köra fast på hårda fina skoterspår!!

  2. JohnnyW

    Det är klart du borde prova Ingemar, sedan du vunnit på Lotto. Lyssna inte på Lisa för hon utmanar lite väl hårt när hon hamnar bakom styret på en skoter. När hon släpper ut de oändliga krafterna i en långpanter så händer det att hon fastnar.

  3. Kajsa

    Ja körningen är det inget fel på, jag glömmer aldrig påsken för en massa år sedan då jag åkte i pulkan kopplad efter din skoter….den gången gick det undan vill jag lova, det spröt vatten och jag bad till gud flera gånger att jag skulle slippa drunkna i Bäskån

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.