100 000 och tack för mig!

Nu har den här bloggen nått 100 000 sidvisningar och därmed tackar jag för mig och drar mig tillbaka. Inkonsekvent som vanligt innebär det att jag kommer att dyka upp om något hett eller bra ämne dyker upp. Men just nu känner jag mig lite utarmad. Det blir kanske några gånger i månaden i stället för varje dag jag skriver. Men det är roligt att få reaktioner, även kritiska, så det vill jag inte vara utan.

Glad påsk i alla fall. Till alla, men speciellt till Spanky, Maria, Minnallainen (oj, så felstavat) och de andra bloggare om jag har mer regelbunden kontakt med. Och till alla mina trogna läsare, varav jag känner till en del men långtifrån alla.

Just idag passar det väl att säga: HARE BRA! Vi syns framöver…

3 kommentarer

  1. JohnnyW

    Hoppas lusten att skriva infinner sig snabbt. För det har varit kul, intressant och inspirerande att läsa dina bloggar.
    Jag vet av egen erfarenhet att det är nära nog omöjligt att skriva en krönika eller ett kåseri varje dag. Men även den minsta lilla detalj i vardagen kan ge upphov till en blogg så håll den i minnet och försök finna en infallsvinkel till bloggandet så snart det händer något, litet som stort.
    Glad Påsk !

  2. Spankywhip Dellamorte

    Vad gullig du är.. Glad Påsk på dig med Ingemar 🙂

    Jag kommer att sakna dina dagliga blogginlägg, men några ggr i månaden är bättre än inget alls även om det känns lite tråkigt att det blir lite glest emellan… men samtidigt så förstår jag dig, jag har själv inte varit nå bättre med bloggandet.. och ibland har man helt enkelt ingen lust att skriva.

    Men men.. Ha det bäst och ta väl hand om dig så länge, så hörs vi snart igen hoppas jag 🙂
    *kramar i massor*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.