En gräns för vansinnet passerad

Det är ju tyvärr så att skulle jag reagera på alla vansinnigheter som kastas i ansiktet på oss fick jag skriva dygnet runt. Men ibland måste en säkring få gå.

Till exempel då jag läser i Expressen att 32 singaleser i skrivande stund utbildas för att i framtiden jobba på Samres callcenter för…FÄRDTJÄNST!!! Ja, precis den grupp som är extra utsatta och redan nu kan ha svårt att kommunicera ska i fortsättningen boka sina resor från Traryd tll Vidstrandsnäs (eller vad det nu blir) och få sina speciella behov tillgodosedda av människor som åtta månader tidigare inte hade en aning om att Sverige fanns. Jag har ingen tvivel på att de utvalda är duktiga och ambitiösa men saknar i samma utsträckning tvivel om att detta kommer att gå åt helsicke! Och lika säker är jag att ansvariga chefer kommer att bedyra att det går bra trots att det är en katastrof.

Men kan vi spara någon krona är det ju toppen. Och den som försökt kommunicera men misslyckats har väl i framtiden förstånd att hålla sig hemma så det blir ännu billigare…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.