Låttlurat pucko finnes!

Det behövs inte mycket för att min fantasi ska löpa amok. Igår berättade en notis om hur ungdomar i Örebro mött en ålderdomligt klädd, konstig, kvinna som beskjutit dem med metallskodda träpilar.

Mer behövdes inte…

Genast minns jag rövarhistorierna i "En ding ding värld" om figurer frå forna tider som plötsligt dykt upp i nutid.

Tidningen jag nu nämner tog det mesta från "World weekly news" som bland annat berättade att "the swedish parlament" satt in genomskinliga golv så att män kunde se under kvinnors kjolar. Då förstår ni trovärdigheten.

Lika bajat kunde jag inte låta bli att släppa fram den kittlande tanken lite. Kanske är hon en krigare från tusentalets taiga som brutit genom tidsbarriären på något sätt?

Så har ni en sanslös myt ni känner att ni vill lura på någon, kontakta mig…

 

2 kommentarer

  1. Kajsa

    Jaa som du vet vid det här laget så är vi ju släkt med han som har hand om alla djuren på skansen….hur var det egentligen var det på faster Annies sida…..

  2. B-RW

    Ja här kommer jag,sitter just nu och lyssnar på Deep Brothers och reflekterar över deras fräna låttitlar.Lull,lull,lull.Myggbetsromantik,Mauna Kea,Och andra gobitar.Myter finns det ju många,bland annat om karn som kunde gå på vattnet.Han har jag bett till många gånger.Och det skäms jag icke för.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.