Baby-yra

Ganska många jag känner har fått barn eller är gravida. De allra flesta är kvinnor. Så jag var lite varmkörd inför DEN STORA NYHETEN att Daniel och Viktoria fått till det. Jag förstår dem som människor om det i glädjen också blandas lite lättnad. Om de hade haft problem med fertiliteten skulle de stötts, blötts, analyserats i all press och offentlighet i många år. Det kommer visserligen Kjell-Barbro (ja, vi vet ju inte) också att bli men i en positivare anda.

Det som ändå förvånar mig är att Aftonbladet satsde nio uppslag med enorma bilder och märkliga vinklingar på detta, att Daniel nu gjort sin inSATS och kunde tillbringa de kommande 60 åren med att vinka och se intresserad ut. En viss republikansk anda borde finnas på redaktionen men idag var den totalt bortblåst.

Själv grattar jag gärna men är väl 90 % republikan och skulle ha tyckt att det hedrat nyssnämnda tidning om de nöjt sig med kanske ett uppslag för att markera ett avstånd till rojalistpressen. Men idealen har väl fått respass. Gissningsvis var det en bunt SAAB styrelsemedlemmar som tog dem genom tullen efter att ha mjölkat det sista ur ett döende företag. Det är verkligen bedrövligt men just nu vill mitt pekfinger vila så jag orkar inte skriva om eländet…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.