Man bugar!

Tack för trevliga kommentarer som droppat in. Alla publiceras inte, en del vill jag gotta mig år helt själv. Det är nu ungefär två år sedan jag provade deta med blogg – och fastnade. Och i skrivande stund har man gluttat på den ungefär lika ofta som det finns innevånare i Umeå, runt 112 000 gånger.

Söndagen kommer att gå i religionens tecken på så vis att det blir en vilodag.Kanske gör jag mina planerade festarrangemng i tanken. Hade tänkt ha en whiskyfest här hemma i november och jag är rena Bindefeldt då det äller sånt, gillar verkligen att hitta på det lilla extra.

"Den vår de svaga kallar höst" var det väl någon som skrev? Men det är svårt att vara helt opåverkad då vinden sliter i gula löv. Men det är mest av praktika skäl för att rullstol och snö inte är kompatibla. Även den nedsablade novembermånaden har en stor portion charm som spänner från det mörka och murriga till den första snöns renhet. Dessutom fyller minst två av mina vänner år så det är läge att träna på "Ja må du leva".

Ha en mysig söndag. Tjocksockar och värmeljus är nu tillåtna!!!

En kommentar

  1. Spankywhip Dellamorte

    Kan inte låta bli att le när jag läser om tjocksockar ovan.. för jag har i skrivande stund ett par tjocksockar på mig och likförbannat så är fötterna iskalla.. men men, det är ju trots allt höst och snart åker långkalsongerna på 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.