Bönbrist

Idag inträffade det otänkbara! Nyss hemkomna från stormarknaden skulle lite after dinner kaffe avnjutas. Då visade det sig att det inte fanns någon java i huset. Katastrof! Men en snabb resa tlll närmaste bryggkaffeutminutieringsställe, eller "affär" fixade det hela.

Hör Leif GW på tv. Måste läsa hans bok, den verkar självutlämnande och facinerandfe. Jag är imponerad av i stort sett alla som presterar en bok. Har själv orkat med en liten novell på sex sidor som någon stackars olycklig av er läsare kanske minns att jag utsatte er för. Och bara det var ett jäkla jobb!!!

Kanske särskilt imponeras jag av en liten grupp författare, nämligen de som i sin envishet närmar sig rättshaverister. Enkelt uttryckt de som skriver gigantiska verk som ingen läser.

Pensionerade officerare som presterar 600-sidiga jätteböcker om sveriges armés val av hästskor under 1600-talet och så. Ett enormt jobb på något som ingen läser.

Nu får det i alla fall vara bra för ikväll. Jag ska testa att läsa vår senaste nobelpristagare, Tranströmmer. Han sägs ju ska vara så tillgänglig så jag ska prova att se om jag begriper nåt. God kväll…

En kommentar

  1. Marianne Lindström

    Ja inte stå och vara utan kaffe om man har tänkt man skulle dricka det, men tur det löste sig så ingen skade skedd då. då var den dagen räddad,så bara att njuta av varje kopp då, så kaffe kan man inte vara utan är ju livets dryck.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.