Borgward

En kommentator nämnde nyss Borgward, ett nu försvunnet märke som i likhet med Peugeot hade 10 000 mils motorgaranti. Vad som är lustigt är sammanträffandet! I går kväll berättade en kompis att en vän till honom hittat en jättefin Borgward Isabella plus massor av delar för en struntsumma. Så fynd bland gamla bilar går fortfarande att göra.

Är för övrigt så ofattbart gammal att en av mina klasskompisars farsa hade en röd Borgward…Ja, och en annan en ny Plymouth Barracuda 1965 i guldmetallic.

3 kommentarer

  1. Per

    På tal om gammalt, på Hedenhös tid fanns ju även den supermoderna Standard Vanguard (tror jag det stavas) dom ser man inte ofta heller 🙂 Men din hyresvärd han hittar säkert nån sån nånstans,skulle inte förvåna mig 🙂

  2. B-Rw

    Ja nu fick jag tänka efter,Barracuda vem fan var det.Jag tror det var då mitt intresse vaknade för amerikanare.Men det var det inte heller.Det var långt tidigare,handlarn i Latikberg brukade umgås med en bonde i Bäsksele,varje lördag for handlarn och bonden och deras fruar in till v-mina med en svart och röd cheva 55a.Vad dom gjorde där är endast vår fantasi som kan avgöra.På söndan stog vi barn och bara väntade på när dom skulle komma,tänk dej när chevan svängde in på byavägen,och vad får vi se jo det är bonden som kör.Till saken hör att han inte hade något körkort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.