Fullt av mysterier…

Det är bara att konstatera att jag fått precis det jag ville då jag var åtta år. Ett liv fyllt av märkliga mysterier och olösta gåtor. Fast kanske inte riktigt av den natur lill-Ingemar fantiserade om:

– Varför slutade bromsarna på bilen "volvognälla" då jag bytte till vinterdäck?

– Har gjort det mesta med datorn sista dagarna som en vanlig dödlig kan, kastat 1 200 kopior på sända mail, lagt hundratals bilder på andra medier, systemåterställt m m. Men ändå är jag inte helt nöjd över tankeförmågan. Ja, hos datorn…

– Och på tal om det gjorde jag ett IQ test idag. Förra gången hamnade jag på 105 den här gången efter långvarig syrebrist under operation, tre veckor i koma och en stroke fick jag 116 vilket gav mig omdömet "begåvad"  och placerade mig bland de främsta 15 ’% av befolkningen. Hur många hjärnceller måste dö innan man blir puckad på riktigt?

– Hur kan Nordea bevilja vanvettsförmåner till höga chefer? Sitter styrelsen på en annan planet???Varje natt smyger de in i våra hem och låter sina svettiga fingrar gräva runt i våra plånböcker för att sedan på dagen lismande försäkra att just vi är deras viktigaste kund.

– Varför är det trots allt meningslöst att byta bank för alla är lika ruggiga kundutsugare. Var finns heder och långsiktighet?

Det finns tusentals andra mysterier att lösa. Men nu får "The sandman" ta över. God natt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.