Dygn i kissets tecken…

Vart jag än i världen mig vänt idag har jag släpat på en plastdunk. Det är dygnssamlng av urin nämligen, en del av vardagen för oss potentiella njurbytare. Diverse saker kollas och slutsatser dras. Tur att jag bara behövde besöka Dragonen idag, det var ingen extremt social dag. 11.39 i morgon är dygnet slut och sedan kompletteras det med att jag tappas på lite blod för analys.

Första gången jag lämnade ifrån mig blod var det lite mer onyanserat. Det var ungefär den här tiden på året men eftersom det var 1976 så var det full vinter och halt.

Jag hade köpt en flaska whisky med oklar bakgrund av en lasbilschaufför vilket ledde till en viss oförmåga att stå på benen på blåis. Och givetvis tog jag emot mig med ena ögonbrynet! Blodet sprutade, vi ockuperade S-grillens toalett för att försöka lappa ihop det men snabbt insåg vi att det var sjukan som gällde.

Där kastade de en blick på mitt allmäntillstånd och sydde ihop – utan bedövning – och snart satt jag åter i den gröna PVn med Chuck Berry i bandspelaren…

 

 

 

En kommentar

  1. B-RW

    Nu har jag inte läst din blogg på länge,det är fel på datorn musn fungerar inte,å då måste jag köra med plattan på datorn.Ja som sakt,nu fick jag en devaju upplevelse igen,det där minns jag ju.Tänk vad rolikt det är att minnas saker.Nu brukar jag ligga på morgonen och tänka tillbaka på mitt liv,Fan va roligt det var.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.