Vem behöver domstolar?

Det verkar vara "All time high" när det gäller märkliga domar just nu. Rykande het är den om sjuksköterskan som vägrade skicka ut en ambulans till en ung kille som sedan dog av brusten mjälte. Vi vanliga fattar inte hur sådant överhuvud taget är möjligt, grunden för domen var att det inte gick att bevisa att han kanske hade dött även om ambulans hade kommit.Det var i allafall skönt att massmördaren i Norge fick sluten psykvård. En fängelsedom hade kunnat ge max 21år i Norge varefter han haft många år på sig att styälla till ännu mer.

Det var tungt det här, jag kan väl väga upp genom att berätta att det blir max ett julbord i år. Kommer nog att bliinbjuden till 5-6 men med åren har jag blivit kräsen så till vida att jag vill has någotsånär lugnt omkring mig och de flesta julbord präglas av kaos och hetsätning.

Missade ett idag som tydligen var väldigt bra så det kanske var lite synd men…fnys! välfärdsproblem till max, eller hur?

En kommentar

  1. Marianne Lindström

    Ja alltid märkliga dommar som förkunnas så tycker inte. Ska dömma på fel sätt,men tycker de gjorde fel som inte skickade ut ambulansen till den som behövde den,och. Tror inte det skulle vara så farligt, men då gick som det gick,så då tycker jag det var slarv,men tycker man inte ska bli behandlad som luft och allt ska tas på. Allvar,då skulle det inte uppstå problem,men allt sköts inte korrekt överhuvudtaget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.