Rea Ingo

Ja, mellandagsrean slog klorna även i mig. Via nätet. En mailreklam från det stora elektronikföretaget väckte mitt intresse och "tjolahopp tjolahej, jag köper en grej" hade jag köpt en Blue Ray spelare jag knappt har någon användning för bara för att det var billigt. Och en film i blueray var jag ju också tvungen att köpa för att kunna uppleva underverket. Får väl ställa det hela under lilltv:n i sovrummet så länge.

I morgon ska frisyren bli lite mer civiliserad lagom till nyår. Var det lite tjockare kunde jag färga det svart med vita ränder och sedan tatuera hårdrocksband över hela överkroppen.Fyra ringar i underläppen och nosring samt en tungpiercing. En rejäl 53-årskris med andra ord…Men vid eftertyanke tror jag jag nöjer mig flytta benan till andra sidan. En kort stund. I badrummet. Då jag är ensam…Jag har alltid varit en feg jäkel. Gonatt!!!.

2 kommentarer

  1. Per

    Du är rolig du :-). För mig gör det ingen skillnad om jag lägger benan på höger elr vänster sida,min är så bred så den tar ju upp hela svålen. Gott slut o allt det där.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.